• Maggies

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    MrsNyberg2B: Ja, det kan säkert vara ett bra yrke, det tror jag. Så jag får se vad det blir.

    Aha. Ja, det kan nog vara smart. Så man inte utesluter alla färger bara för att man använde en speciell färg på inbjudan.

  • Maggies

    Jag har också tänkt tappa några kilon. Hade tänkt börja träna lite smått i början av den här veckan, men det gick åt skogen när jag blev sjuk. Problemet är att om jag minskar för mycket i mina mått så blir klänningen för stor. Blir knepigt. Men det hade varit skönt att komma igång med träning och få lite bättre kondis och lite mer muskelstyrka.

  • Maggies

    Brud 2008: Ja, det är sant. Den lär nog gå att sy in. Nja, vänta det tänker jag inte göra nu när jag väl bestämt mig. Dessutom är det ju på sommaren det är som lättast att vara ute och springa och röra sig, så det blir nog ett ryck innan bröllopet.

    ~Norrsken~: Precis. Så typiskt.
    Så roligt! Snart har du jobb.

  • Maggies

    Jag har sett på tv, men nu tänkte jag nästan börja gå isäng. Blev så himlans trött. Tror jag ska ringa älsklingen och prata ett tag först. Han kanske får jobb till hösten så att vi flyttar till Umeå och jag kan börja plugga på plats. Det skulle vara kul. Håll tummarna.

  • Maggies

    Skönt med en ledig dag! Jag måste spela in en 5 minuter lång muntlig redovisning av en 2 A4-sidor lång uppsats på engelska. Borde gå bra, men jag är inte bäst på att prata. Tur att jag inte ska redovisa i nån klass eller nåt.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6