Inlägg från: Blir_Fru_0707 |Visa alla inlägg
  • Blir_Fru_0707

    pampas brudar se hit

    kiija: jag tror att jag missuppfattade det där med byn, du menar kanske att en flicka från min by brukar sjunga. Kanske ngn ung? Lisa? Maria?

  • Blir_Fru_0707

    Det finns ju sådan lek där bruden har förbundna ögon o ska försöka gissa vem som är brudgummen av en massa karlar står på rad... :)

  • Blir_Fru_0707

    Någon som har bestämt vad de ska ha som utgångsmusik? Känner inte till ngn annan än Mendelson o den tänkte vi ha som ingångsmusik.

  • Blir_Fru_0707

    Nu har jag lyssnat igenom allt från kyrkomusiksidan och det blir kanske Brudkör ur "Lohengrin" av R Wagner som utgångsmusik. Måste höra med kantorn vad hon brukar spela.

    Det har varit så varmt och soligt väder de senaste dagarna, har varti ute och njutit. Men nu är det bara drygt en månad kvar, och en del som ska fixas ännu... Jag ska ännu ha skaffat halsband, örhängen (har inga fina som jag vill ha...), underkläder, fixa sminket o börja öva på sminkningen, bukett, tårtor, kläder till sambon, prata med präst o kantor och så är det säkert ngt jag har glömt...

  • Blir_Fru_0707

    Jag börjar också få panik! Var på lite shopping idag, det enda jag lyckades fixa var slips åt sambon... Har letat i varje varuhus efter underkläder, men jag måste väl börja avverka alla underklädesaffärer ngn dag då jag har tid... Imorgon har vi tänkt fara o köpa skjorta åt sambon. Och så borde jag ringa åt prästen o fråga om vi kan skjuta upp genomgången av vigseln till samma vecka som bröllopet, för jag förstår inte hur vi ska hinna fara o prata med prästen i österbotten då vi bor i Åbo o det är bara en månad kvar...panik! Vart for tiden??

  • Blir_Fru_0707

    kiija: flera av bröllopen jag varit på har haft en hatt med 12 lappar i som skickas runt och ngn musik spelas o den som har hatten då musiken tystnar så drar en lapp där det står ngt som den personen ska göra för brudparet, t.ex. 28 februari: skotta snö åt brudparet, 28 oktober: kratta löv med brudparet osv.
    Kanske ngn ungdomsförening kan servera?

  • Blir_Fru_0707

    Fru0707: jag tror jag behöver se över min lista...

    Hur förbereder ni byte av id-handlingar? Jag tänkte fara och ta passfoton, sen är det väl inte så mycket mer man kan göra före? Får man ett papper på posten då namnet har trätt ikraft? När? Hur länge tror ni det tar att fixa nytt körkort? Bankkort, kommer det automatiskt eller är det ngt man också måste meddela? Man borde ju sen ha samma namn på bankkortet o körkortet, vilket får man före?... Många frågor...

  • Blir_Fru_0707

    Fru0707: Var i Åbo skaffar ni vita solrosfrön? Funderar om vi skulle kunna ha det också, tänkte en gång på rosa rosenblad, vi har rosa och vitt som temafärger.
    Jag vet inte hur bra rosenblad "flyger iväg". Är det ngn som har erfarenhet av rosenblad?

  • Blir_Fru_0707

    Vi ska också beställa eftersändning av posten från Åbo till österbotten i juli, så att vi inte missar ngn viktig post.

  • Blir_Fru_0707

    Och gå in skorna...måste börja med det nu så att man inte får ont i fötterna...

Svar på tråden pampas brudar se hit