Inlägg från: Midsommar07 |Visa alla inlägg
  • Midsommar07

    Ny Skottorp-tråd!

    Hej igen!
    Hur går det med all planering? Vi gifter oss 30/6 och skickade inbjudningarna till Alla hjärtansdag och ca 4 personer har OS¨´t, sista dagen är 30/4. Känns som alla verkar tro att vi fattar att just de kommer. Har du någon aning om man kan hyra runda bord någonstans i närheten av Skottorp? Skulle tycka det vore kul med runda istället för klappborden, men det beror ju på vad det kostar också.. ;)

  • Midsommar07

    :)Ha ha det verkar som om vi alla skall ha liknande vigselringar.. Jag skall oxå ha en tunnare ring med flertalet stenar. Blir nog fint tror jag.
    Skippar nog runda bord, det blir säkert bra med de befintliga. Jag har köpt massa askar med röda rosenblad från Ikea som jag tänkte använda som dekoration på borden men nu börjar jag nog ångra mig, tror jag. Jag får nog oxå prata med floristen om hon har några bra idéer. Skall ni andra köpa några växter och sätta i fönstrena? Det kändes lite tomt tyckte jag. Jag skall på provsmink nu ihelgen men har fått ögoninflamation. Kan man ha mer otur?! Jo det kan man nog i och för sig men det är grymt irriterande.. Får nog inse att det inte kommer att försvinna till på lördag hur gärna jag än vill ;)Sen börjar det väl bli dags att planera för Tysklandsresan.. Skall ni åka dit eller skall ni köpa på Systemet? Får man fråga om ni andra skall ha Maggan oxå?

  • Midsommar07

    Hej igen!
    Jag skall sminkas på Madonna i Halmstad. Tänkte att vi skulle börja provsmaka nart oxå... ;)Var skall ni köpa era blommor..Kram

Svar på tråden Ny Skottorp-tråd!