Inlägg från: Camilla 07 |Visa alla inlägg
  • Camilla 07

    Ny Skottorp-tråd!

    Vad säger ni om en tråd för oss som ska gifta oss i Skottorp alternativt ha festen på Skottorp Slot?!?

    Vi var ett par stycken som pratades vid innan jul, men sedan dess har det varit tyst!

    Hur går det med er planering? Vi ska gifta oss 1/9 och inbjudningarna har just skickats ut. Fotografen är bokad, klänningen köpt etc. Just nu försker jag hitta något kul transportmedel - kanske någon som har något bra tips?

    Trevlig kväll på er!
    /C

  • Svar på tråden Ny Skottorp-tråd!
  • Camilla 07

    Jag köpte massor av ljuslyktor på Ikea för två veckor sedan! Har tänkt ha rätt många värmeljus på borden. Dessutom köpte jag små glas (egentligen dricksglas) som vi ska göra små blomsterarrangemang i och sätta på borden. Blir nog fint tror jag!

    Känner tyvärr inte till någon som hyr ut runda bord... Vi har inte riktigt tänkt på dukningen, men blir nog att vi använder befintliga klappbord. Tycker bara stolarna är lite trista ...

    Har ni bestämt hur era ringar ska se ut?! Eftersom jag har en helt enkel guldring som förlovningsring, vill jag ha diamanter på vigselringen. Funderar på en tunn guldring med diamanter längs hela framsidan - men det kanske blir lite dyrt?!

    Go'natt tjejer!
    Vi hörs.

  • Camilla 07

    Hej svejs,

    Jag har oxå köpt massor av ljuslyktor på IKEA för att ha på borden. Några lite mindre för värmeljus och några lite större för små blomarrangemang. Jag tror/hoppas det blir bra! Ev kommer vi också lägga en tunn bladranka mitt på bordet, men annars bara ljuslyktor. Har nämligen också hört att borden är rätt så smala, så man får nog inte plats med så mycket mer ...

    Vilka färger ska ni ha?! Vi har vitt och LITE grönt och guld. Men mest vitt. Vill ha en brudbukett med kallor!

    Har inte bestämt hur vi gör med spriten ...

    Dags att kila iväg till träningen!
    /Camilla.

  • Camilla 07

    Vad kul att det är lite liv i denna tråd!

    Vita rosor med limegrönt inslag låter fint tycker jag! Vet du (4/8) vad den sortens rosor kallas?

    Vad gäller kläder, så fick jag hem min klänning häromdagen!! Sååå kul! Känns plötsligt väldigt verkligt att man ska gifta sig! Skor har jag inte direkt letat efter ännu .. vad har ni köpt för skor? Ska ni ha ombytesskor till kvällen? Vad ska era killar ha för kläder?!

    Jag är defintivt med på vita överdrag till stolarna!!!

    Vad gäller dans, så tror jag att AnnMarie även sa till oss att vi kunde ha dansen i samma rum som borden. Om man bara flyttade borden lite.. (Vi blir 50-60 pers) Fast vi funderar nog ändå på att ha dansen i lilla rummet, har inte bestämt oss ännu ...

  • Camilla 07

    Den 2:a smileyn i mitt föregående meddelande var inte riktigt meningen ... Skulle ju vara en fråga till signaturen "4/8" .. men en åtta och en parantes blev visst sammantaget en smiley.

  • Camilla 07

    4/8 - vad ska ni ha för ut- och inmarschmusik?! Ska ni gifta er i Skottorp kyrka? Det ska vi och jag undrar hur det ser ut där (det var ett tag sedan vi vär där) .. Finns det vaser på varje bankrad så att man kan sätta blommor? Vi har själv inte besämt någon särskild präst och undrar då hur det fungerar - tar prästen kontakt med oss eller ska man själv ringa?!

    En fråga till er alla - vad ska ni ha för transport mellan kyrkan och slottet? Vi funderar på att försöka få tag på en veteranbil, men det är inte helt lätt ...

    Har ni förresten bokat något rum för bröllopsnatten? Vi funderar på Skansen i Båstad!!

  • Camilla 07

    30 kr... Jag tycker oxå det är lite väl dyrt faktiskt .. Det är som Mois säger, vi betalar ju redan mycket för hyra av slott och kök!

    Vad ska ni ha för mat? Ska ni anlita Maggan? Någon som har någon idé om vad ni ska äga?! Vi ska träffa henne i början av juli och diskutera menyn.

Svar på tråden Ny Skottorp-tråd!