• Ab fab

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Ajaja.... du måste ju provsmaka lite. Perfekt till tunnbad

  • Ab fab

    va kul med ett sådant smycke malm. får vi också se bild *lägger huvudet på sneeeeed*

    det verkar så tezz... att du skrämde bort henne. du får ta med henne nästa vecka istället

  • Ab fab

    aha... vi får titta på ringen IRL istället.

    Hoppas du hittar skor bauti. jag skall leta efter mina i Madrid för jag kan nog behöva ett par till tror jag :-0

  • Ab fab

    Hej hopp bruttor
    Jag har varit på stan en sväng- lite shopping o fika o saluhallen. Mysigt. Nu väntar hemfixning ... fast jag vill sova middag

    Glad påsk om vi inte hörs även om jag är hemma i morgon också

  • Ab fab

    Hej på er. Det har varit två sköna dagar. Igår blev det ju shopping, faluhallen o fika på stan. Vä hemma började vi fixa ordning lite- jag målade ett loppisbord(Det skall bli grått och skall stå i badrummet mellan korgstolarna. Perfekt till after-bastu-drinken). Badrumsdörren målades o så rensade jag duschbrunnen... inte så kul

    Idag har fixandet fortsatt- mer målande kompletterat med trädgårdsfix, städning och tvättsortertering. Jag har spikat sladdar... SOm tur var blev det snaps till lunch så livet kändes bra ändå*s*

    Jag fick ett trevligt påskägg- en Moet och choklad från Tahiti. R skall få sitt ägg i morgon - finchoklad och massageolja.

    Nu skall jag snart avsluta dagen arbete- ett varmt bad väntar. Fila, fötter, raka ben o måla naglar så jag ser anständig ut i Köpenhamn.

    Förresten- såg en film igår. Den var med i senaste Amelia- Upside of anger. Den behöver ni inte se....

    I kväll blir det lite supé - en sallad på grapefrukt, apelsin och rödlök som serveras med grönmögelost. Rökt lax, sparris och pocherat ägg och en vit Bourgone till det. Det skall nog gå ner*s*.

    Vi skall försöka göra en första riktiga inbjudan ikväll. Det får nog bli före vinet...

    GLAD PÅSK på er alla.
    PUSSSS

  • Ab fab

    Hej o god fortsättning. Jag hoppas ni inte har överdoserat på ägg och godis så ni orkar komma tillbaka i morgon .-)

    Vi har haft en underbar helg. Klockan ringde tidigt i lördags. Vid nio var vi i Landskrona där vi parkerade bilen och tog tåget till Köpenhamn. Hotellet ligger precis vid centralen så vi ställde in våra väskor och tog en promenad över Ströget. Det blev inte mycket shoppat men en tur på Systrarna Grene (prylbutik) blev det. Vi gick förbi Tage Andersens blomsterbutik men de hade stängt. En pilsner på Palay o sen smörrebrödslunch. Öl o snaps till lunch så jag var lyckligt berusad vid två

    Sen checkade vi in- vilket underbart hotell. Vi hade ett fantastiskt rum på elfte våningen. Ett hörnrum där hela väggen var fönster. Vilken utsikt! Det är den danske designern Arne Jakobsen som inrett hotellet från början så jag vältrade mig i fåtöljer som svanen och ägget, stolar som myran och sjuan fanns överallt.

    Eftersom vi bara har tre tv-kanaler hemma zappades det friskt. Till slut fick vi ringa room service för vi hade slitit ut batterierna i fjärrkontrollen... Bad, två flaskkor skumpa och jordgubbar... livet är inte dumt ibland. En promenad på kvällen, några barbesök - sne somnade jag gott.

    Igår gjorde vi lite sightseeing med en kanalbåt och ett besök på danskt designcenter. Sen tog vi tåget till Landskrona och övernattning hos R:s kusin. De är kanontrevliga så det blev en lång o mysig kväll.

    Idag har vi åkt hem, plockat upp men inte gjort så mycket mer. Laddar för morgondagen

  • Ab fab

    Miss P - din stackare. det låter som det enda är att elda upp bilen... Skall commando wedding planners hjälpa till

    Igår gjorde vi ordning texyt o layout inbjudan. Så nöjd. Jag tar med mig ett utkast på fredag.

    Hittade en perfekt överdel som jag vill ha på bröllopet. Men det var en petroliumgrön max mara så jag behöver nån som syr den åt mig. Vet ni nån bra sömmerska?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3