Inlägg från: ~~Dark Angel~~ |Visa alla inlägg
  • ~~Dark Angel~~

    Halmstad brudar del 2

    Vi har OSA idag! Bara tre som inte sagt definitivt om de kommer eller ej, så nu ska jag börja med bordsplacering.

  • ~~Dark Angel~~

    Vad roligt att det känns så bra med både klänning och fotograf. Jag gillade hans bilder på hemsidan. Precis min smak. Jag gillar inte det där uppställda och klassiska. Han verkar ha lite fantasi.

  • ~~Dark Angel~~

    Noomi

    Det är ju jättesvårt med gästpresentationer! Hur gör ni?

  • ~~Dark Angel~~

    Ni är väl för roliga!

    Nu började fantasin flöda i mitt lilla huvud och jag kommer bara på elaka saker.... . Stackars våra vänner!

  • ~~Dark Angel~~

    Vi tänkte faktiskt gå på ren och skär sanning. Fast lite kan man ju spä på där det behövs. Men gud så kul det är att hitta på elakheter hm, skärpning!

  • ~~Dark Angel~~

    Hur går det med planeringen brudar?

    Vi har varit och provsmakat tårta på tårtdesign och beställt en supermumsig en. Kul också att man får specialdesigna tårtan. Det blir en moussetårta utan sockermassa eftersom vi båda hatar det. Supertrevliga var de också och de stod ut med vår vilda kille på 3½ år som inte ville något annat än att gå därifrån. Hehe, så nu är det fixat puh. Jag vill tillägga att de även är billigare än både Skånska hembageriet och Konditori Regnbågen och lån av tårtställning och utkörning ingår i priset. Kanon!

  • ~~Dark Angel~~

    Jag kommer från Varberg och har inte hört någon "hemma" tala illa om det hotellet. Tvärtom. Så mysigt för er!

  • ~~Dark Angel~~

    Vi fixar oss på Självfallet kl 9 och våra blommor kommer en kompis till oss göra som jobbar på Blomsterlandet och vid 14 fotograferas vi av en kompis till oss. Ja ungefär sådär. Min mamma ska laga lunch till oss

  • ~~Dark Angel~~

    Hej tjejer, i lördags blev jag möhippad! Jag hade en underbar dag med bl.a. massage, sexparty och utgång på stan. Jag trodde att jag skulle åka med kompisen till stallet och klappa hennes häst. Det gör vi ibland, men i lördags var det andra bullar. Gissa om jag blev överraskad när en okänd man ringde på dörren!

  • ~~Dark Angel~~

    Jag lämnade in klänningen till Margaretas syateljé idag. Jag hade tyvärr ingen underkjol med mig idag, och jag måste prova med underkjolen på för att få exakt längd. Sedan skulle det inte ta så värst långt tid innan den skulle vara klar.

  • ~~Dark Angel~~

    Kolla Gallerix och Inspiratören (som nyss flyttat till flygstaden).

  • ~~Dark Angel~~

    Vi har köpt papper på Gallerix och Brunssons som har scrapbookinggrejer vid Lilla torg. De papprena som är från Gallerix är lite grövre brevpapper. De är himla bra tycker jag för det syns inte igenom när man skrivit på dem.

  • ~~Dark Angel~~

    Jag ska dit med underkjolen i veckan för att stämma av exakta längden, så det går bara bra med klänningen.

    Det börjar pirra ordentligt nu alltså.

  • ~~Dark Angel~~

    Nu har jag varit hos sömmerskan och hon kunde inte exakt säga något pris förrän klänningen var klar, men hon sa att det skulle kosta mellan 800-1100kr och då har hon lagt upp kjolen och minskat överdelen.

    Tyckte synd om min m2b som skulle få hjälp av sina föräldrar att möblera och duka på lördag morgon, men de har ändrat sig för att de inte orkar. Som tur är får han hjälp på annat håll. Trist att det ska behöva strula sig bara. Hans föräldrar är inte riktigt kloka vill jag tillägga så beskedet kom inte som en överraskning. Vi trodde att de kunde tänka sig ställa upp då det var bröllop i alla fall.

    Nu är det något på tapeten varje dag att göra men vi siktar på att kunna ta det lugnt på fredag kväll och riktigt ladda upp inför den stora dagen.

  • ~~Dark Angel~~

    Hur mycket man än förbereder så har man mycket att göra sista veckan ändå. Jag tycker att det är skönt att vara mammaledig eftersom jag då har lite mer tid på dagarna att ordna saker. Ett tips är att ta ledigt från jobbet annars, för det kan kännas stressigt nog ändå.

    Jag gick till Margaretas syateljé och fick klänningen fixad och Hanna Morris stryker den åt mig.

    Allt löper som det ska än så länge. Så bröllopsdagen kommer säkert att bli underbar. Kl 9 får vi nyckeln till lokalen och då börjar min m2b och våra vänner att iordningställa och det känns som om tidsschemat kommer att hålla.

  • ~~Dark Angel~~

    Hejsan Halmstadbrudar!

    Nu är ni välkomna att kika in på vår hemsida och titta på bilder från vårt bröllop. Vi hade en alldeles fantastisk dag. Både vigsel och fest var hur bra som helst. Vädret var dock regnigt och tråkigt men det gjorde ingenting för vi hade så himla roligt.

    Hur går det för er andra? Det var ett tag sedan någon skrev några rader.

  • ~~Dark Angel~~

    Tack!

    Rob & Jim var kanon! Över förväntan. De kunde skoja och skämta och de spelade bra låtar. Det blev bra ös.

Svar på tråden Halmstad brudar del 2