• jessisca

    Ska man bjuda arbetskamrater??

    först: man MÅSTE inte bjuda sina arbetskamrater, men man KAN. om du känner att du har en bra relation till dom så e d inget konstigt me att bjuda dom. brukar ni umgås nånting utanför arbetstid i vanliga fall? isf e d verkligen inget konstigt. men även om ni bara brukar umgås på jobbet, så e d ditt bröllop o du bjuder dom du vill ha där!

    jag har varit på bröllop där alla inbjudningar skickats via mail, för att spara portokostnader... vi kommer oxå skicka en del via mail, för vi vill inte trycka upp en svensk och en engelsk version av den. så de av våra gäster som inte pratar svenska får helt enkelt en inbjudan via mail... jag tror verkligen inte d e nåt problem! m2b har gjort den i photoshop och den ser likadan ut som de vi skickat med posten.

    om ni inte har era inbjudningar på datorn, så e d ändå rätt lätt att fixa nåt som ser lite roligare ut än bara ett mail me svart text på vit bakgrund, tex. me clipart eller så. d gör att d känns ännu mer som en inbjudan.

    jag tycker inte d finns nån anledning att skriva att inbjudningarna inte räckte. d om nånting i din problematik skulle iaf få mig att känna att jag kanske egentligen inte va bjuden, men fick komma på nåder... så knåpa ihop ett fint dokument o maila som bifogad fil, och hoppas att dina arbetskamrater kan komma o fira er!

Svar på tråden Ska man bjuda arbetskamrater??