Inlägg från: Miss Cykel |Visa alla inlägg
 • Miss Cykel

  Finns det andra brudar från Sala

  Haha, ja verkligen. Med tanke på hur mkt detta tar av min vakna tid så borde det absolut stå i CVt! :D

 • Miss Cykel

  Jag har precis börjat spara mina naglar. Jag har jättedåliga naglar som ofta delar sig. Trots detta kommer jag nog inte vilja ha lösnaglar, för jag tycker att det är så opraktiskt. Jag hade det på studentbalen och det var ett h-ete att gå på toa med strumpbyxor och allt! ;)

  Dagen innan bröllopet kommer jag att gå på manikyr hos Camilla på Hud och friskvårdsverkstan och jag hoppas att de inte hinner bli fula till dagen efter. Blir de det får hon väl måla på dem igen då.

  Jag håller med - inte är det jättekul om någon nagel går av dagen före, men vad gör det om 100 år? Så länge det inte är vänster ringfingernagel så är jag nöjd... :)

 • Miss Cykel

  abkn: Precis, vad gör man med tiden sen? Jag förberedde min m2b på det igår, att jag säkert kommer att klättra på väggarna en period eftersom man kommer att få så mycket tid över, dvs all den tid man nu använder till att fundera, planera och vara på BT. :D

  abkn: Har ni hittat något ställe att beställa tårtan ifrån? Har det ordnat sig med fotograf?

  För oss är det 51 dagar kvar.

 • Miss Cykel

  Nu har jag bestämt mig; jag ska göra något liknande en Secret Box med Jan Storm! Hjälp!! :)

  Är det fler som vill hänga på? :)

 • Miss Cykel

  Tror det var 2000 kr för fotografering och bilder, men jag kan minnas fel. Det är så mycket att hålla i huvudet så jag har faktiskt glömt den exakta summan! Kanske beror det också på vad det är man vill ha, antal bilder, vilket album osv.

  Han har inte gjort någon förut (vad jag förstår) så jag blir debuten. Om inte nån av er hinner före alltså!! :D

  Men det ska bli väldigt läskigt!! Men jag tror min m2b skulle uppskatta det enormt. Det skumma är bara att bli "fotad" av en man, men han var noggrann med att det inte skulle vara porriga bilder, utan romantiska utan "att fläka med benen" som han så fint uttryckte det! Hihi!

 • Miss Cykel

  Nu har jag bokat datum för Secret Box, den 13 juni smäller det!! :)

  Vi ska vara i sviten i Sätra Brunn. Den är lite elegant och romantisk. Det är också extra roligt att vara där, eftersom det är där som jag och min m2b ska tillbringa bröllopsnatten.

  Dessvärre ska vi fotografera på förmiddagen, så jag är inte säker på om jag lyckas få med mig en kompis. Alla jobbar ju då... Någon frivillig? ;) Skulle kännas skönt med lite "stöd", så jag får väl fråga svärmor i värsta fall!

 • Miss Cykel

  abkn: Börjar du bli nervös? Ert datum börjar väl närma sig med stormsteg va?

 • Miss Cykel

  Hej Joleen: Nej, vi ska inte gifta oss i Sala Silvergruva, men folk gör ju det och det verkar häftigt... Vi har anlitat Lavendula för brudbukett och corsage, samt Jan Storm för fotograferingen. Båda verkar mycket professionella och jag kan verkligen rekommendera dem.

 • Miss Cykel

  Joleen: Jag har anlitat en frisör som heter Ninni på Frissan och Frisörn, en tjej som är nyinflyttad just från Göteborg! Verkar vara en jättegullig och duktig tjej, har träffat henne en gång, men ska ringa henne just nu för att boka in klippning, provuppsättning och lite annat. :)

 • Miss Cykel

  Hos Ninni ska jag bara fixa frisyren. Jag har för mig att hon tar ca 700 kr/timme och min uppsättning skulle ta ca 2 timmar. Jag har redan varit där och hon har känt och testat 4 frisyrer på mig. Hon var mkt entusiastisk!! (Tror du kan läsa om det tidigare i denna tråd).

  Sminket ska jag göra hos Camilla på Hud och Friskvårdsverkstan. Hon är jättegullig och jag kan verkligen rekommendera både Camilla och Pernilla där. Mkt bra service och väldigt trevliga!

  Vi kommer att ha Jan Storms fotografering i en timme före vigseln. Dessvärre har jag glömt priset... Jag ska göra en Secret Box hos honom också! :)

  Ingrid Agerskans på Lavendula verkar mycket entusiastisk och jag pepprade henne också med frågor i vintras. Hon är snabb på att svara på mail, och man får alltid feedback.

Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala