Inlägg från: Miss Cykel |Visa alla inlägg
 • Miss Cykel

  Finns det andra brudar från Sala

  Ahh, har tyvärr lovat mig själv att inte skriva min mail på detta forum, eftersom jag gärna vill vara lite anonym... :) Tack i alla fall!!!!

  Var tog ni andra Salabrudar vägen?

  I vilket program gjorde ni era festprogram? Är det häften eller ett blad?

 • Miss Cykel

  Ah, trevligt!

  Är det någon av er som ska göra en Secret Box till er m2b? Jag funderar på att göra det, men det verkar lite läskigt även om bilderna bara ska vara romantiska och inte alls porriga.

 • Miss Cykel

  Jag köpte mina skor hos Cathrines skrädderi i Fläckebo. Hon hade flera olika par. Eftersom jag är lång köpte jag ett par vita pumps med låg klack. Jättesköna och bra pris! Jag kommer inte ihåg adressen till hennes hemsida men googla på Cathrines skrädderi. Hon har mycket smått och gott. Jag köpte mina pärlor till håret där också. :)

 • Miss Cykel

  6 okt 2007: Vad blev det för musik till kyrkan?

  Thunberg: Jag bor i Limehouse, Östra London. Mitt emellan Towern och Canary Wharf. :) Vilken är det som ska göra din make up?

 • Miss Cykel

  Usch, budgeten vill jag inte ens tänka på! ;)

  Tror vi överskrider den med 30%, kanske mer för det är ju inte klart än...

  Vad menar du Thunberg med "vad själva maken kostar"? Har du köpt din m2b?? ;)

 • Miss Cykel

  abkn: Åh, vilken tur att du hittade en ny. Var köpte du den någonstans?

  Vad har ni för klädkoder på era bröllop? Vi har Mörk kostym och snart börjar det bli dags för mamma att försöka hitta något. Förslag på affärer i närheten?

  Besökte någon arrangemanget som Sala Fest och Bröllop + Sala församling hade igår?

 • Miss Cykel

  Idag har jag äntligen beställt ring!! Det blir en ring med 5 briljantslipade diamanter, totalt 0,75 ct, Top wesselton, vvs. Jag har funderat och funderat och funderat, men jag hoppas att denna blir bra. Jag var ute efter något mer originiellt först, men många avrådde mig pga jag ska ha den i "ur och skur" i massor av år och att man lätt kan bli irriterad när stenarna står upp för mkt. Vi beställde den från Juvelen i Skrapan och jag ska hämta den när jag kommit till Sverige andra veckan i juni! :)

 • Miss Cykel

  Aha, jag hade också uppfattat det som att maten skulle ingå. Dåligt!!

 • Miss Cykel

  Camilla på Hud och friskvårdsverkstan ska sminka mig, tärnan och svärmor. Jag brukar gå till henne för att färga och plocka ögonbrynen och tycker att hon är jättegullig. Vilka ställen har du testat?

 • Miss Cykel

  Ett tips, gå förbi Hud och friskvårdsverkstan (hoppas att detta inte uppfattas som reklam). De är väldigt trevliga, ödmjuka och hjälpsamma. De vann dessutom pris för detta tidigare i år, så jag ljuger inte! :)

  Jag vet faktiskt inte hur bred min ring blir, men den blir ungefär som min förlovningsring. När jag beställde den frågade hon vilken gravering jag ville ha och det hade jag inte alls tänkt på! Visst är det många beslut som måste fattas hela tiden?! När man bockar av en sak från listan så tillkommer 10 nya beslut känns det som!

  Vad ska det stå i era vigselringar? Vad skriver ni dit i era m2bs ringar?

Svar på tråden Finns det andra brudar från Sala