• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Tja här är det helt klart vits med att äga boendet.. betala hyra är som att slänga pengarna rakt ut i luften.. betala av pa ett lan är en investering. Men det beror ju pa hur marknaden är dâr man köper...

    Och usch vad jobbigt det är att bli hyresgäst när man en gang ägt sitt eget boende.. man far ju inte göra som man vill med lägenheten längre!!

  • Zozo

    Omsan.; ja hos oss är det lite annorlunda med lan och sa är marknaden sadan att det sällan är risk med att köpa.. atminstone inte i Parisomradet. Var lägenhet dubblades nästan i pris pa 5 ar.. och da kan man ju snacka lönsamhet..
    Och vi köpte pa enbart lan, utan insatssumma. Avgifter..? Ja vi hade 300 spänn i manaden för sophämtning o dyl.. annars var det samma avgifter som pa hyreslägenhet.

    Sis.. 6m², jo det var det rummet jag hyrde pa distans hos en privatperson i örebro när jag skulle flytta dit och börja plugga. Hon kunde absolut inte säga hur manga kvadratmeter det var, men det var inte "för litet".. När jag kom dit var det lätt uppskattat 2x3m varav 2x1m upptogs av sängen... Köket lag utanför och var gemensamt, badrummet fick man ga in i hyresvärdens lägenhet för att använda..

  • Zozo

    Nej muffins, vi hyr nu.. och det är jobbigt! Jag säger bara "guldkranar"...

    Förresten sa gick min chef och la sig och sov i matsalen nu....

  • Zozo

    Sis.. jo i synnerhet med tanke pa att jag kom med 2m fransman när jag flyttade in. (Han skulle förvisso bara vara där över helgen, men ända..) Jag bodde inte kvar sa länge - öbo hittade snabbt annan bostad at mig! Pieuh!

  • Zozo

    Nej Muffins, vi kommer inte att köpa, eftersom vi troligtvis bara kommer att vara kvar i tre ar.

  • Zozo

    hihi.. Hmm.. VEM var det som bodde pa granris? Nagon av mina kompisar bodde dâr... Jag bodde i en av de där fyrkantiga ladorna, med en minityrskeppsbyggande liten alkoholiserad tomte till dansk vägg i vägg..

  • Zozo

    Höddu Vickan.. blir det nat jobbat idag? Du är flitig, ser jag...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4