• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    muggles.. sa körde mina föräldrar ang sprit och bilakning ocksa. De sa alltid att har du problem sa ring, om det sa är mitt i natten och du är berusad sa kommer vi och hämtar dig. Alternativt att jag aldrig skulle sätta mig i en bil hos ngn som druckit utan ringa hem istället.. Kändes väldigt tryggt.

  • Zozo

    Nej usch! Och TRE ganger som min bror sa (vi är tre ssykon..)

  • Zozo

    Hello girlsen..

    Jag haller fullständigt med om barnafödandet.; Nu har tva av mina kompisar, bror och syster, fatt barn SAMMA vecka! Och innan dess var det ytterligare en kompis som nedkom med en liten flicka..

  • Zozo

    GI later lite knepigt för min del, passar inte heller mig. Jag gillar viktväktarnas sätt att dela upp maltiderna; vettigt och hyfsat enkelt, sa det kör jag.
    Mitt problem för tillfället är att jag stoppar i mig dumheter när jag är själv hemma pa kvällen. Jag kommer hem strax innan sju och maken dyker sällan upp förrän 22-23.00 just nu.. och det är saaa trakigt att äta middag själv, sa jag väntar. Vilket innebär att jag hinner sätta i mig en massa plock ocksa.. Suck! Sa dum man kan vara! Det, plus att kollegorna trycker i sig glass och kakor VARJE dag och är snâlla och köper hem till alla fran bageriet.. Jättegulligt ju... men inte sa bra.

    Stegräknare.. later lite kul.. Var kan man fa tag pa en san?

  • Zozo

    Morning!

    Joppheidi joppheida.. Zozo har gatt ner 1kg ida... eller ja, denna veckan iaf.. ÄNTLIGEN lyckas jag... med pyttesteg i rätt riktning.. men jag har faktiskt tränat TVA ganger denna veckan. Sa det sa! *stolt*

  • Zozo

    *halkar in och studsar pa rumpan*

    Heeej girlsen.. Jobbar som en galning men ikväll blir det VIN!!!!

    Kram pa er allihopa!

    Zozo

  • Zozo

    Hej girlsen!

    Ah.. halkade in i en trad där jag irriterade mig igen.. men undvek att skriva ngt dumt!
    det var ännu en av de här tradarna.; "Ah det är sa synd om mig, för när jag skriver en trad pa formuet sa är inte alla överens med mig".. Jag blir sa trött...

    Men pa torsdag är det helgdag tralladida!

  • Zozo

    Sag det Vickan.. men jag hade inte kunnat vara sa vänlig och artig som du, sa jag höll mun!

  • Zozo

    Hello grilsen.. Välkomna hem och grattis osv
    i Luxemburg jobbas det attan medans regnet strilar ner. Usch, ger en inte alls lust att ga fram och tillbaka till jobb, sa jag tar bussen (alt. maken) istället.. VILL HA SOL!

    Sen kom jag just pa att jag ska pa släktbröllop nästa helg (inte denna alltsa) och har absolut inget att ta pa mig.. Argh! Den ska inte vara sa väldans fint men jag maste iaf fa tag pa nagon slags sommarklänning...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4