Inlägg från: Martina/Mstudio |Visa alla inlägg
  • Martina/Mstudio

    Fotograf värd namnet i Växjö?

    Har fått information om att det råder funderingar kring min verksamhet på denna sidan och ska med detta inlägg försöka reda ut frågetecknen.

    Förra året deltog jag i ett spännande och utvecklande projekt som bl a innefattade en del utlandsresor. Beläggningen för uppdragen krockade med bröllopssäsongen, och tyvärr blev det så beklagligt att det ledde till en del avbokningar.

    I ett förtvivlat läge fann jag en duktig ersättningsfotograf till de kunder som drabbats. I säsongsstart blev projektet dessvärre nedlagt och jag fick en tom almanacka. Att återta kunder från ersättningsfotografen var inget alternativ, så enda räddningen var att försöka fylla almanackan med de kunder som ringde sent, och som då var mycket förvånade över min kapacitet med så kort varsel. Kontentan av detta blev således att jag faktiskt tog uppdrag på de datum som jag tidigare avbokat. Jag förstår besvikelsen hos de som blev drabbade. Mycket beklagligt.

    Hoppas mitt inlägg utreder tankar och funderingar kring missödet. Alla som har funderingar och frågor är självklart hjärligt välkomna att höra av sig direkt till mig.

    Varma hälsningar, Martina Wärenfeldt / Mstudio

Svar på tråden Fotograf värd namnet i Växjö?