Inlägg från: Bröllopstokiig |Visa alla inlägg
  • Bröllopstokiig

    Budget bröllop?!

    Jag vet att jag har gjort ett liknande inlägg ganska snart efter Kristina i en annan tråd. (Hoppas du inte känner dig förföljd Kristina!)

    Men jag känner mig bara tvungen att berätta att man kan få billig mat på restaurang också! Vi räknar med att mat+dryck kommer att kosta ca 200:-/gäst. Då är festen iofs helt alkoholfri (för att vi vill det), men allt annat finns. Vi slipper allt bekymmer med matlagning, transport av mat, serveringspersonal, städning osv, eftersom restaurangen ordnar det!

    Kan hända att vår valda restaurang är otrolig billig. Vi har inte jämfört priser, så jag vet inte.

  • Bröllopstokiig

    Anna S...ja har försökt att få tag på firma som hyr ut dukar osv...men det är helt omöjligt! Har du nåt tips!!!

    /Lisen

  • Bröllopstokiig

    Har du kollat med hotellen där du bor? Jag kollade även i angränsande landskap, då jag letade efter linnedukar.
    Jag hittade linnedukarna på Forsbackatvätten i Sandviken, Gästrikland (jag gifte mig i dalarna), tack vare att Ulfshyttansherrgård i Borlänge tipsade mig om dem (de fick nämligen sina linnedukar därifrån). Så ge inte upp!
    Lycka till!
    // Anna S

  • Bröllopstokiig

    Vissa cateringfirmor hyr ut dukar och linneservetter också. Men även tvätterier brukar ibland också ha.

    Lycka till!

    Petra

  • Bröllopstokiig

    Marina, blir det bröllop i sommar kan det vara mysigt att ordna en jättestor picknick efter vigseln. Då behöves ju iofs planering men som lokal - en stor och härlig grön äng. (Fråga bara markägaren om lov) Vips så har ni ingen lokalhyra eller direkt kostnad för mat...

  • Bröllopstokiig

    Hej. Ett annat alternativ att fira brölloppet på är att man helt enkelt låter gästerna istället för en present lösa en kryssningsbiljett på någon kryssningsbåt o ha middagen o festen där, t ex en 24 tim kryssning. i stortsätt alla kryssningsbåtar har en lokal för "privata" fester där man kan få middagen o ev tårta serverad. vill man sen dansa så finns ju både danssalongen o discot på båten att tillgå och ev sprit kan gästerna själva köpa i baren om de vill. I en kryssningsbiljett ingår i regel middag el smörgåsbord, hytt, frukost o lunch o ev bussanslutning. Är man många brukar man kunna få bra rabatt. dessutom har alla båtar en bröllopssvit man kan boka. detta är ett ganska trevligt alternativ till t ex kuvertbröllop. vi gjorde en liknande resa med ånedinlinjen när min mor fyllde 60. När det gäller det här med annons som jag såg att någon nämde här ovanför så är bröllopsannonser i lokaltidningen gratis! I övrigt kan jag bara just som så många andra här råda dig till att göra det mesta själv o utnyttja kontakter o resurser som finns i släkten och bekantskapskretsen. lycka till!

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
  • Bröllopstokiig

    Hur kan man få 2700 kronor av 100 kr på systemet???
    Det kan jag inte tro !

Svar på tråden Budget bröllop?!