• Oms

    Älskarinna

    Du skrev

    "Jag ser mig själv tillsammans med hnm i framtiden och skulle kunna ge upp min sambo för hnm. Men i bakhuvudet finns en röst som säger att om så blir fallet så kommer han vara otrogen mot mig oxå. Jag vill inte tänka så för även då man gifter sig och skaffar barn så behöver denna inte vara kvinnan i livet utan hon kan dyka upp senare.... "

    "Jag kan dock inte rå för att ha träffat riktiga kärleken på detta sätt..... "

    DU kan rå för ALLT som du gör!! snälla, framställ inte dig sjlv som ett offer för kärleken... vi har alla egna viljor, så är det.

    en bra person tar ansvar för sina egna handlingar och sårar ingen annan. du gör ingetdera här. Du säger att du kan ge upp din sambo för honom - DET har du redan gjort - utan att meddela honom! du har medvetet valt att ha en otrohetsaffär med denna man som dessutom e gift (Det hör inte hit men att han e gift - det e ytterliggare en aspekt i den hör röran) men att du har kvar din sambo som en backupp medan du prövar andra män e ju så egoistiskt.

    ska jag vara ärlig och rakt på sak så säger jag att what goes around comes around och det finns en mening med det.

    gör slut. bli en stark människa som itne tar skit och inte e beroende av en man. sen får du se om din nya älskare e singel och om det kan bli ni, annars HANDS OFF!

Svar på tråden Älskarinna