• CaSan
  Äldre 17 feb 12:29
  25400 visningar
  25 svar
  25
  25400

  Älskarinna

  Till en början vill jag säga att detta inlägg inte är till för att ge föreläsningar eller läxa upp mig ang. hur fult och fel otrohet är!! Snälla respektera detta och hjälp mig istället med råd på mitt problem.

  Precis som rubriken säger så har jag sedan snart 3 månader tillbaka inlett ett förhållande med en gift man, som tillika är en gammal arbetskollega till min fästman. Vi träffades på en tillställning på deras jobb, då man fick ta med respektive. Han flirtade med mig och utan att jag hade räknat med det så var jag fast. Dumt nog letade jag upp hans mailadress och hörde av mig direkt efteråt. Han svarade direkt och ett mailmaraton var igång där allt trappades upp. Vi bestämde oss för att träffas och har så gjort ytterligare tre gånger efter det. Två av gångerna på ett motell där det ena ledde till det andra. Jag är kär och tänker konstant på honom. Jag kan lägga till att han är 10 år äldre än mig och har 2 barn på 2 och 5 år. Jag är idag inte överdrivit lycklig i mitt samboförhållande, trots att vi förlovade oss för drygt 5 månader sen. Min dröm är att min älskare lämnar sin familj men jag är ganska övertygad över att detta inte kommer ske. För honom är det "lättast" att stanna kvar hos frun. Vi har inte pratat om vad som ska ske med vårt förhållande, då det känns för tidigt. Jag har dock nämnt för hnm att jag inte tänker vara en madrass och att jag vill att han är ärlig till mig. Detta har han lovat dyrt och heligt och han har t.o.m berättat om första gången vi sågs för 2 år sedan då han t.o.m minns vad jag hade på mig. På nåt sätt känns det som det måste finnas något där.....jag vet inte hur jag ska tackla allt detta. Jag vill och kan inte avsluta vår affär. Jag har flera gånger försökt att inte höra av mig men svag som jag är så slutar det alltid med att jag ringer eler mailar hnm. Jag vet att jag inte kommer orka ha det så här mkt längre. Hur ska jag göra? Jag ser mig själv tillsammans med hnm i framtiden och skulle kunna ge upp min sambo för hnm. Men i bakhuvudet finns en röst som säger att om så blir fallet så kommer han vara otrogen mot mig oxå. Jag vill inte tänka så för även då man gifter sig och skaffar barn så behöver denna inte vara kvinnan i livet utan hon kan dyka upp senare.... Finns det någon där ute som varit med om något liknande och som kan berätta om happy endings???

  Sorry detta blev långt men jag har inte pratat med någon om det och det var skönt få skriva av sig.... Och SNÄLLA inga föreläsningar, de kan jag vara utan då redan vet hur fel otrohet är. Jag kan dock inte rå för att ha träffat riktiga kärleken på detta sätt.....

 • Svar på tråden Älskarinna
 • Lena+M­attias­=sant
  Äldre 17 feb 12:38
  #0

  Han behöver inte vara otrogen mot dig i framtiden bara för att han är det nu. Jag tycker du ska bryta ditt förhållande snarast och flytta till eget, du sårar din sambo mer ju mer du drar ut på det. Säg oxå till din älskare att du inte väntar hur länge som helst på att han ska lämna sin fru. Anpassa itne ditt liv totalt efter honom.

 • Äldre 17 feb 12:51
  #0

  Ja, just nu är ni ju lika goda kålsupare. För att kunna se dig själv i ögonen framöver skulle du ta konsekvenserna av ditt eget handlande åtminstone och antingen göra slut med din fästman eller min den nya. Om den du väljer sen själv vill ha dig eller om du står ensam sen kan du inte rå över, men ditt eget agerande kan du kontrollera.

  Bara så tror jag du kan skapa en möjlighet till ett lyckligt slut, oavsett hur det ser ut.

 • jocely­n
  Äldre 17 feb 14:19
  #0

  Tja vad kan man säga? Du vill ju uppenbarligen höra att detta kommer ordna sig finfint och att mannen ska lämna sin fru... det kommer jag inte skriva. Däremot att du ska göra slut med din fästman nu på en gång, honom är du ju inte kär i. Låt honom gå vidare utan dig.
  "Riktiga kärleken" hade troligtvis agerat annorlunda än den mannen du har en affär med; så fortsätt leta! Det finns en ledig "riktig" kärlek åt dig med!

 • Miss Cee
  Äldre 17 feb 15:27
  #0

  Han kommer inrte att lämna barn och fru och gör han det är han en skit du inte vill ha.

  LÄmna din smabo och skaffa en annan man. En ledig.

 • pickol­ina
  Äldre 17 feb 17:05
  #0

  Håller med övriga. Det du ska göra först och främst är ju att ta ansvar för dina egna handlingar och göra slut med din sambo/fästman, eftersom du uppenbarligen inte vill vara med honom utan vill vara med din älskare.

  Vad som sedan sker mellan dig och denna man är ju en helt annan sak. Han kanske lämnar sin fru.. Eller så stannar han hos henne, vilket kanske är det vanligaste, och du kommer troligtvis bli väldigt sårad i slutändan. Om du inte klarar av att lämna honom så kommer det sluta på det ena eller det andra sättet.

  That´s life!

  Det dumma är att denna man just nu både har kakan och äter den. Om du klarade att du bryta upp med honom, ställa hårt mot hårt så skulle du nog ha en större chans att få honom. Om han ändå skulle välja frun så skulle du i alla fall gå därifrån med huvudet högt och respekt för dig själv. Som det är nu så behöver han ju inte välja mellan er, han har er ju båda!

  Men jag förstår mycket väl hur svårt det kan vara, tro mig! Been there, done that.

 • Rat
  Äldre 17 feb 17:27
  #0

  Vet att du inte vill "läxas upp" men vad är du egentligen ute efter? Att man ska ska skriva att din dröm går nog i uppfyllelse om du fortsätter skita andra eller i att ta ditt ansvar. Kan tyvärr inte trösta eller ge råd. Är bara helt övertygad om att allt har ett pris; skadar man andra och handlar oärligt, slår det tillbaka på en själv förr eller senare.........Livets skola helt enkelt. Karmalagen

 • pickol­ina
  Äldre 17 feb 17:57
  #0

  Min högst personliga åsikt är att din roll i förhållandet med denna gifta man inte är så hemskt. Du kommer troligtvis bli sårad och det är ju ett val du gör medvetet. Att han är gift och otrogen är dock hans ansvar och inte ditt.

  Men att du själv är otrogen är helt och hållet ditt ansvar och det är inte OK!..

 • pickol­ina
  Äldre 17 feb 18:11
  #0

  Jag tror att det kan sluta lyckligt.. Men att det oftast inte gör det. I dom fall då det faktiskt gör det.. Det tror jag är i dom fall där personerna försöker agera så korrekt som möjligt.

  Exempelvis kanske inleder en kompisrelation som utvecklas till äkta kärlek och då tar ansvar för sina handlingar och avslutar sina relationer innan dom inleder en fysisk relation med sin nya kärlek... Typ...

  En "billig" relation där alla går bakom ryggen på varandra osv tror jag är en katastrof för alla inblandade. Tyvärr...

  Ska inte säga mer nu.. *s* För det är svårt att säga något uppmuntrande och icke uppläxande.

  Men jag tycker verkligen att du har ett ansvar mot din fästman och mot dig själv att vara så stark och ärlig mot honom, mot dig själv och mot din älskare, som du bara kan. Det tycker jag är det enda rätta..

 • Rat
  Äldre 17 feb 18:33
  #0

  Håller med dig pickolina.
  Vill inte vara en moralkärring men........ ärlighet vara längst. Tro mig. Det ligger mycket i det gamla ordspråket

 • Yoni
  Äldre 17 feb 21:40
  #0

  Det jag kan säga är att visst, det finns något där, han ÄR kär i dig och du i honom och de känslor du har är på riktigt.
  Ni vill, och ni det går, just nu.

  Nu går det, men det går inte hur länge som helst och det du behöver tänka på är ditt hjärta. Du VET att han inte kommer lämna henne, det är ju lättare att inte göra det.
  Lyssna på din egen röst och lita på den.

  Det känns... underbart, nu; Just nu, men ska du leva så här? Ska din sambo leva så här?

  Var inte rädd för att ta tag i dina problem med din sambo, hur det än går kommer du vara starkare på andra sidan, men låt inte det här lösa dina problem.

  Du ska ta hand om dig, inte skapa mer problem.

Svar på tråden Älskarinna
Logga in
Bli medlem