• CaSan
  Äldre 17 feb 12:29
  25826 visningar
  25 svar
  Inlägg från CaSan Visa alla inlägg
  25
  25826

  Älskarinna

  Till en början vill jag säga att detta inlägg inte är till för att ge föreläsningar eller läxa upp mig ang. hur fult och fel otrohet är!! Snälla respektera detta och hjälp mig istället med råd på mitt problem.

  Precis som rubriken säger så har jag sedan snart 3 månader tillbaka inlett ett förhållande med en gift man, som tillika är en gammal arbetskollega till min fästman. Vi träffades på en tillställning på deras jobb, då man fick ta med respektive. Han flirtade med mig och utan att jag hade räknat med det så var jag fast. Dumt nog letade jag upp hans mailadress och hörde av mig direkt efteråt. Han svarade direkt och ett mailmaraton var igång där allt trappades upp. Vi bestämde oss för att träffas och har så gjort ytterligare tre gånger efter det. Två av gångerna på ett motell där det ena ledde till det andra. Jag är kär och tänker konstant på honom. Jag kan lägga till att han är 10 år äldre än mig och har 2 barn på 2 och 5 år. Jag är idag inte överdrivit lycklig i mitt samboförhållande, trots att vi förlovade oss för drygt 5 månader sen. Min dröm är att min älskare lämnar sin familj men jag är ganska övertygad över att detta inte kommer ske. För honom är det "lättast" att stanna kvar hos frun. Vi har inte pratat om vad som ska ske med vårt förhållande, då det känns för tidigt. Jag har dock nämnt för hnm att jag inte tänker vara en madrass och att jag vill att han är ärlig till mig. Detta har han lovat dyrt och heligt och han har t.o.m berättat om första gången vi sågs för 2 år sedan då han t.o.m minns vad jag hade på mig. På nåt sätt känns det som det måste finnas något där.....jag vet inte hur jag ska tackla allt detta. Jag vill och kan inte avsluta vår affär. Jag har flera gånger försökt att inte höra av mig men svag som jag är så slutar det alltid med att jag ringer eler mailar hnm. Jag vet att jag inte kommer orka ha det så här mkt längre. Hur ska jag göra? Jag ser mig själv tillsammans med hnm i framtiden och skulle kunna ge upp min sambo för hnm. Men i bakhuvudet finns en röst som säger att om så blir fallet så kommer han vara otrogen mot mig oxå. Jag vill inte tänka så för även då man gifter sig och skaffar barn så behöver denna inte vara kvinnan i livet utan hon kan dyka upp senare.... Finns det någon där ute som varit med om något liknande och som kan berätta om happy endings???

  Sorry detta blev långt men jag har inte pratat med någon om det och det var skönt få skriva av sig.... Och SNÄLLA inga föreläsningar, de kan jag vara utan då redan vet hur fel otrohet är. Jag kan dock inte rå för att ha träffat riktiga kärleken på detta sätt.....

Svar på tråden Älskarinna
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.