• Mrs*N* 18/8

    BT folk ta hälp av varandra?

    Har faktiskt snott denna tråden av de trevliga Göteborgarna, det är ju en kanonbra tråd att starta här. Alla vill vi ju ha fina bröllop som man kan minnas med glädje =)

    Kanske kan vi hjälpa varandra? Det är ju dyrt att gifta sig, det har väl alla märkt nu?!

    "Tänk om vi här BT kunde ta å erbjuda varann hjälp med tex servering, skjuts, dekoration, musik på bröllop om man ändå bor i samma kommun och så får man hjälp tillbaka. Tjänster å gentjänster...Tänk vad många 1000-lappar rikare man skulle bli?!"

    Jag tänkte att kan göteborgarna så kan väl vi skåningar? =)
    Så alla tjeer nere i Malmö/Lund, vad säger ni?

  • Svar på tråden BT folk ta hälp av varandra?
  • littlepixiegrl

    Bea..: dom finns på calligraphen.se, det är små vita hjärtan av socker som gästerna kstar istället för ris. Praktiska eftersom de smälter bort när det regnar, så det inte ligger en massa kvar och skräpar :)

  • Mrs*N* 18/8

    vi gifter oss i kävlinge den 18e augusti

    jag har blivit helt bröllopssjuk nu, sitter som fastgjuten på ebay, fast jag borde gå och lägga mig (för länge sen) eftersom jag ska upp och jobba imorgon =)

    när gifter ni er? och var?

  • littlepixiegrl

    8e maj i Lund och tiden fullkomligt RUSAR iväg! Ordnade florist (som jag känner) och fotograf(som jag också känner) och gjorde klart inbjudningarna till 90% idag, så saker och ting börjar falla på plats nu :)
    Hihihi, bröllopstorgets forum är min räddning just nu eftersom jag jobbar natt! Synd bara att folk går och lägger sig :)

  • Mrs*N* 18/8

    Åååå va kul, ja tiden går otroligt snabbt och det e mycket som ska fixas =)

  • littlepixiegrl

    Jag brukar spendera timtal på mina nattpass med att leta runt på bt, har fått massor av tips även från gamla "döda" trådar!

  • Mrs*N* 18/8

    Ja det e supersmidigt, jag har blivit helt beroende av BT =)
    Kollar här och hittar massa bra saker hela tiden

  • Mrs*N* 18/8

    Förresten, ska du ha små organza påsar som du lägger i?
    vi har oxå ca 55 gäster men alla behöver ju inte ha påse?!?!

  • littlepixiegrl

    Nej, alla måste ju inte ha varsin. Jag har köpt/vunnint 20 små vita organzapåsar med en liten ros på på ebay.co.uk, tänkte köpa fler av samma säljare om de har eller en annan färg kanske. Hur man än vrider och vänder på det så är det billigare än att köpa i Sverige, eftersom jag köpte flera andra saker och då blir frakten billigare. 4 yards satinband för 59p t.ex och 125 3cm rosenknoppar i blandade blåa nyanser (färgtemat är vitt och blått) för 2pund! :)

Svar på tråden BT folk ta hälp av varandra?