Inlägg från: littlepixiegrl |Visa alla inlägg
  • littlepixiegrl

    BT folk ta hälp av varandra?

    Kanske lite OT, men jag hade tänkt beställa såna små sockerhjärtan/bröllopsris från calligraphen, men där står att det räcker till 100 små påsar och vi kommer inte ha m,er än ca 55 gäster. Kanske det finns någon här som skulle vilja dela en beställning med mig? Jag bor i Lund förresten! :)

    Hjälper gärna till om någon behöver hjälp med något, men jag kan inte säga på rak arm om jag kan något som är behjälpligt vid bröllop :)

  • littlepixiegrl

    Bea..: dom finns på calligraphen.se, det är små vita hjärtan av socker som gästerna kstar istället för ris. Praktiska eftersom de smälter bort när det regnar, så det inte ligger en massa kvar och skräpar :)

  • littlepixiegrl

    8e maj i Lund och tiden fullkomligt RUSAR iväg! Ordnade florist (som jag känner) och fotograf(som jag också känner) och gjorde klart inbjudningarna till 90% idag, så saker och ting börjar falla på plats nu :)
    Hihihi, bröllopstorgets forum är min räddning just nu eftersom jag jobbar natt! Synd bara att folk går och lägger sig :)

  • littlepixiegrl

    Jag brukar spendera timtal på mina nattpass med att leta runt på bt, har fått massor av tips även från gamla "döda" trådar!

  • littlepixiegrl

    Nej, alla måste ju inte ha varsin. Jag har köpt/vunnint 20 små vita organzapåsar med en liten ros på på ebay.co.uk, tänkte köpa fler av samma säljare om de har eller en annan färg kanske. Hur man än vrider och vänder på det så är det billigare än att köpa i Sverige, eftersom jag köpte flera andra saker och då blir frakten billigare. 4 yards satinband för 59p t.ex och 125 3cm rosenknoppar i blandade blåa nyanser (färgtemat är vitt och blått) för 2pund! :)

  • littlepixiegrl

    Hoppas säljaren skickar fakturan snart, så jag kan betala och få mina saker skickade! :)

  • littlepixiegrl

    mrscea: roseblad i tyg kan man köpa på Ikea ganska billigt, bara 19kr förc en ask med säkert 100 blad, såna har jag köpt till blomsterflickan :)
    Det finns i rosa med lite grönt på, något mörkare rosa, mörkröda, gula, orange och creme o nån konstig grön blandat.

  • littlepixiegrl

    mrscea: ebay.se är inte särskilt bra, så där har jag aldrig handlat något, men däremot på ebay.com och ebay.co.uk. Man kan logga in på vilken av sidorna som helst...tror jag, det brukar ju jag göra :)
    Det kan iofs vara så att jag registrerade mig på ebay.com, det var några år sedan så jag minns knappt! testa att logga in på ebay.co.uk eller ebay.com så borde din adress stå under dina kontouppgifter.
    Sök organza pouch så finns det massor!

  • littlepixiegrl

    Japp, nu har jag registrerat ett annat användarnamn på ebay.se och det är bara att logga in på en av de andra sidorna så finns adressen där redan :)

Svar på tråden BT folk ta hälp av varandra?