• CmD
    Äldre 5 Feb 18:12
    53106 visningar
    533 svar
    533
    53106

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    Tänk vad fort tiden kan gå... Så var det dags igen... imorgon har det gått ytterligare 3 månader...
    Och trådens första tjej står brud så snart... Tänka sig

    I övrigt är detta en tråd där blivade brudar i Jönköping samlas för att utbyta ideer och ses lite då och då.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3
  • en dag i juni
    Äldre 29 Apr 19:29
    #0

    Korall:
    Hur gick det med bingon på festen, var det en kul grej?? Iså fall skulle jag vilja ha den av dej om det är ok... du kan väl mejla den till:
    kajsafalck@hotmail.com

    Lilla Li:
    kommer du inte bli hippad av dina kompisar?? tråkigt för dig hoppas att kristoffers familj fixar något då!!

    Jag kommer bli hippad (tjohoo) Min bästa kompis kom och frågade om det var något jag absolut inte ville göra, jag sa att jag gör allt med lite alkohol i kroppen, det var nog dumt sagt, ångrar mig redan :O

  • Lilla Li
    Äldre 29 Apr 19:40
    #0

    en dag i juni: Nej jag är glad om det inte blir nån hippa. Tycker det blir perfekt med en tjejkväll med min bästa kompis dagen innan bara. Precis vad jag vill ha. :)

    Hahaha ja det lät ju lite dumt. ;)

    Idag har vi köpt utemöbler att ha på verandan till huset. Oj vad vuxet. :D På onsdag flyttar vi!

  • korall
    Äldre 29 Apr 20:22
    #0

    en dag i juni: det var skit skoj! det enda var att det rann ut i sanden ju längre kvällen gick så det blev aldrig nån prisutdelning, men gästerna hade skoj och ett par extra tal fick vi Bl a dotter, 8 år ställde sig upp och med hjälp av en vuxen bordsgranne höll hon ett tal till oss! Så sött var det, tyvärr fick vi det inte på film

    Ang hippa tycker jag inte att man har nåt att frukta så länge man känner sina vänner och de känner en själv! Min hippa var absolut den roligaste dagen i mitt liv, alla min vänner, syster, mamma, svägerskor etc hade samlats för att fira och busa med mig! Kunde inte vara bättre!

    Lilla Li: konstigt att du skriver att du inte vill ha en hippa, men en tjejkväll/dag med bästa väninnan/väninnorna är ju också en hippa om man gör det för din skull i anslutning till bröllopet. En hippa är inte lika med att skämma ut bruden
    Packat allt ännu? Så spännande med flytt! Blir det till att åka och stor handla möbler att fylla huset med eller tar ni det lite som det kommer?

    Glad valborg!

  • korall
    Äldre 29 Apr 20:23
    #0

    en dag i juni. har förresten mailat dig...

  • Lilla Li
    Äldre 29 Apr 20:25
    #0

    korall: Nej jag likställer inte hippa med att bli utskämd. Vi kan säga att jag hellre har en hippa med bara min bästa kompis, än en hippa med alla mina kompisar m.fl. :)

    Vi har packat allt vi inte behöver använda inom de närmaste dagarna. Och har som sagt köpt utemöbler idag eftersom vi känner att vi vill kunna använda det på en gång. Närmast efter det blir det nog en soffa. Skulle vilja ha två, men vi börjar med en eftersom de kostar en del.

    Annars ska vi nog försöka ta det lite som det kommer. Först och främst bo in oss och känna av hur vi vill ha det, vilka färger vi vill ha i de olika rummen osv. Sedan börjar vi köpa. :)

  • Lilla Li
    Äldre 2 May 11:17
    #0

    Nu har vi varit på banken och fått nycklarna till huset tjejer! :D Ska upp dit och käka lunch nu tänkte vi. Sitta på golvet och bara njuta. :)

  • Shiliz
    Äldre 2 May 13:08
    #0

    Lilla Li: Vad kul för er! Lycka till nu med flytten!

  • Lilla Li
    Äldre 2 May 13:25
    #0

    Shiliz: Tack! Jag är helt kär i huset nu. :D Det är så perfekt. :)

    Du jag tänkte fråga dig förresten. Din systers ex var ju fotograf, eller hur? Har du några kontaktuppgifter till honom kanske, tänkte höra mig för lite och se vad han kostar och om han kan tänka sig att fotografera oss och sådär.

  • Shiliz
    Äldre 2 May 13:29
    #0

    Lilla Li: Om du skriver din mail så kan jag skicka hans nummer och epost.

  • Lilla Li
    Äldre 2 May 13:34
    #0

    Shiliz: Tack! annelie@li-design.nu

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3