• CmD
    Äldre 5 Feb 18:12
    52782 visningar
    533 svar
    533
    52782

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    Tänk vad fort tiden kan gå... Så var det dags igen... imorgon har det gått ytterligare 3 månader...
    Och trådens första tjej står brud så snart... Tänka sig

    I övrigt är detta en tråd där blivade brudar i Jönköping samlas för att utbyta ideer och ses lite då och då.

  • Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3
  • en dag i juni
    Äldre 14 Apr 13:20
    #0

    Jag har spänderat 1200 på bröllopsunderkläder på triumf - skitsnygga, dyrt dock men det är det ju värt en dag som denna :)

  • ;o)
    Äldre 14 Apr 15:35
    #0

    Shiliz -

    Vi har varit och träffat Hasse på Stockmakaren idag. Det var ett jättebra möte - nu känns det mer verkligt än någonsin!
    Ett tips till dig: Vi är fortfarande osäkra på vad vi ska ha för huvudrätt, så vi framförde en önskan om att få provsmaka. Så de ska ha lamm-alternativet som affärslunch den 27/4! Jag tror man måste boka bord till affärslunchen, så gör det om ni också är nyfikna!

  • Lilla Li
    Äldre 15 Apr 20:13
    #0

    en dag i juni: Gött! Jag hittade tyvärr inget när jag var där. :( Beställde från eliteladies.se men ska skicka tillbaka det, det passade inte. Men nu har jag de stay-ups jag behöver i alla fall. :) Ska hitta strumpebandshållare också bara.

  • Shiliz
    Äldre 16 Apr 08:10
    #0

    ;o): Tack för tipset! Vi funderar ju på att ha fläskfilén som huvudrätt. Men vi får se senare vad det blir. Vad har ni bestämt till de andra rätterna då?

  • ;o)
    Äldre 16 Apr 08:20
    #0

    Lilla Li -

    Jag har läst i en annan tråd (www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2215533.html) att ni funderar på att åka till Västindien på bröllopsresa.

    Vi gör detsamma, och jag funderar lite på hur man bäst går tillväga. Ska man önska sig kontanter (känns lite trist att ge bort) eller ett presentkort på någon resebyrå (då måste man ju bestämma innan vilket företag man ska resa med)? Vi har inte tänkt att resa förrän till vintern, och det känns väldigt svårt att bestämma redan nu vem man ska resa med (och vart).

    Hur gör ni?

    Jag är sååå sugen på detta alternativet som någon tipsade om: www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2200629.html, det känns schysst med variationen!

    Är ni fortfarande inne på ABC-öarna?

  • ;o)
    Äldre 16 Apr 08:29
    #0

    Shiliz -

    Vi var också inne på fläskfilén, men vi kom fram till att det skulle vara roligt med något annat ... det känns ganska standard med potatisgratäng och fläskfilé. Fast det är så klart ett bra alternativ, då de flesta tycker att det är gott. Vi kommer nog att välja lammet eller kalvryggbiffen.

    Förrätten har vi heller inte bestämt - men det blir antingen ettan eller sjuan (gravlaxrullen eller smördegsbakverk med kräftstjärtar). Till efterrätt ska vi i alla fall ha vitchokladmousse med hallonsås! Mumma!

    Vad ska ni ha till förrätt och efterrätt?

  • Lilla Li
    Äldre 16 Apr 09:09
    #0

    ;o) Jo vi är fortfarande inne på ABC-öarna. Ska ta tag i detta nu i dagarna och beställa en resa. Vi ska åka vecka 34-35, gifter oss i vecka 32 så vi åker ganska direkt efter.

    Vi önskar oss bara bidrag till resan. Hur folk sen vill göra för att ge oss detta bidrag är upp till dem, men jag kan tycka att det skulle vara lättast att få kontanter. Finns dessutom många "roliga" sätt att ge kontanter på, det beror ju helt på hur mycket fantasi man har. ;)

  • Shiliz
    Äldre 16 Apr 09:19
    #0

    ;o): Vi har faktiskt inte kollat så nära på menyn än. Vi får väl sätta oss ner och tänka över det lite snart. Men lamm låter gott! problemet är väl att alla kanske inte gillar det... Men får man inte göra lite ändringar i rätterna, tex fläskfilén och nåt annat till?

  • ;o)
    Äldre 16 Apr 09:39
    #0

    Shiliz -

    Ja, det gick bra att ändra. Till exempel så föreslog Hasse en potatis- och västerbottenbakelse till lammet, vilket vi tyckte lät yummigt.

    Håller med dig om att man vill bjuda på något som alla gillar, men samtidigt så är det ju skoj att ha en rätt som är lite mer speciell. Det är just därför som vi ville smaka och känna oss för innan vi bestämde oss.

  • ;o)
    Äldre 16 Apr 09:42
    #0

    Lilla Li -

    Vilket resebolag beställer ni genom? Har ni satt ihop resan själva eller är det ett paket?

    Jag har inte varit på charter sen i gymnasiet (har dock backpackat och luffat runt massor), och känner att bröllopsresan vill jag nog ha färdigarrangerad innan vi åker.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3