• Shiliz

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    Korall: Jag vill också se bilder!

  • Shiliz

    Måste bara berätta om min dröm! Jag drömde att min fästman hade överraskat mig och köpt min vigselring i hemlighet. Så var det nån kompis till mig som visade den för mig o den var såååååå vacker. Vill ha en sån nu . Har en bild av den i huvudet nu hehe.

  • Shiliz

    Lilla Li: Vad kul o köpa ringen nu! Vill också. Ska Christoffer också köpa ring?

    Vad skönt att ni inte har så mkt kvar att spara då. Själv så har vi kommit halvvägs men vår budget bara stiger o stiger hehe. Det finns tyvärr inte så mkt utrymme för nöjen. Men det är det värt tycker jag ändå.

    Förresten, vart är det ert hus ligger?

  • Shiliz

    Lilla Li: OK, min Christoffer ska ju göra om sin ring till en som passar hans arbete lite bättre. Mönstret som är på våra förlovningsringar slits ju lätt bort i hans jobb fastän han har den i halsbandet.

    Vad smidigt att du har så nära till jobbet då!

    Förresten, behöver råd. Vi blev jätteintresserade av att ha Maria Miller som fotograf till vårt bröllop. Mailade henne för ett tag sen men har fortfarande inte hört nåt från henne. Ska jag maila igen?

  • Shiliz

    Lilla Li: Jo, det är väl bäst att ringa. Tycker bara att det är lite konstigt att man inte svarar på sin mail .

    Vad får du ge för ringen förresten? *nyfiken*

  • Shiliz

    Ok, men det var ju inte så farligt ju. Hur många karat blir det på stenarna då?

  • Shiliz

    ;o): Tack så jättemkt för infon! Krångligt att de inte tar kort alls då. Hur ska ni skriva med det? När det gäller borden så är vi väl lite tvungna att ha e-dukning då vi ändå är 90 pers. Hur känns det annars då? Att ha festen på stockmakaren alltså. Har ni bestämt meny helt än? Och hur ska ni göra med tårtan? Vad kommer ert kuvertpris hamna på? (Många frågor hehe)

  • Shiliz

    ;o): Ja, det är ju lite dåligt faktiskt att de inte gör det. Vi kommer nog skicka med en bilaga i våra inbjudningar där vi skriver lite allmän information bl.a. sånt som att ta med kontanter. Frågan är ju bara hur man ska formulera sig.

    Hur går det med inbjudningarna då? Hur ser de ut?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3