• Shiliz

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    ;o): Det blev faktiskt Scandic portalen. De hade ju visning av två av deras tre sviter o de var riktigt fina! O man kunde välja olika inredning på dem. Priset var bra o sviterna stora. Min fästman hade varit på stora hotellet o kollat in sviter när han jobbat där för nån vecka sen o han sa att det var fräscht o så men var egentligen bara ett stort rum o det var dyrare än scandic. Så vi tyckte att det här kändes jättebra.

    Hans kläder ska han hyra från Kristina Brud & Fest. Han hittade precis sådana kläder som han ville ha.

  • Shiliz

    Lilla Li: Nä det har de inte. Fast det spelar inte så stor roll för oss. Däremot var det två badrum.

  • Shiliz

    ;o): Min fästman är 1,93 så han är lång han också. Han valde en mörkgrå lite glansig frockcoat med svart slingrande mönster på, till det ska han ha en väst i samma färg o mönster, vit skjorta (vet ej om det heter frack eller smoking skjorta) och svarta byxor till. Han var så stilig! Att hyra hela kitet förutom manchettknappar o skor så kostar det 1590:-

  • Shiliz

    ;o): Vi ska inte betala våra brudtärnors och bestmans kläder för vi har tyvärr inte råd med det. Sen har jag läst på flera ställen att det ses som en ära att bli vald till brudtärn/bestman och därför betalar de sina kläder själv.

    Det jobbiga är att min blivandes verkar tro att vi ska betala o vi kan verkligen inte göra det för då måste vi betala allas o då blir det dyrt...!

  • Shiliz

    Lilla Li: Vad kul det måste kännas att ha fått ut inbjudningarna nu! Vill oxå! Hur såg de ut? Fin hemsidan är förresten. Och det blev bra med den blonda kalufsen tycker jag!

  • Shiliz

    Lilla Li: Vad fina! Vart har du fått mönstret ifrån? I vilket program gör du dem?

    Du passar ju väldigt bra i mörkt också så det spelar ju ingen roll. Har du hittat någon tiara än?

  • Shiliz

    Lilla Li: Har aldrig jobbat i in design, skulle dock vilja lära mig det.

    Tråkigt att han inte hittade nåt då... Men man har rätt att vara kräsen! Vet inget om hur herrkläderna är i Värnamo tyvärr. Men finns det inte flera butiker i Göteborg som "borde" ha ett brett utbud? Bra att du hittade tiaror som du gillade, är jättenöjd med min därifrån.

  • Shiliz

    Lilla Li: Låter som en bra idé! Gillar ni burger king så mkt? Åt iof där i fredags i Göteborg, mums! Deras vitlöksdip är farlig dock!

    Chrille köpte skor som han ska ha på bröllop i helgen. De var riktigt snygga. Vi gillar inte de där som man kan hyra, speciellt då de får hans redan små fötter att se mindre ut! Såg även en snygg och billig torsolett på kappahl i Nordstan som bara kostade 200 faktiskt, är inte det billigt?

  • Shiliz

    Skor till killar är verkligen svårt att hitta. Chrille köpte skor från Björn Borg, som var lagom spetsiga, lagom kantiga osv.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3