• Lilla Li
  Äldre 9 Feb 15:46
  37749 visningar
  533 svar
  533
  37749

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  ;o): Om ni ska ha betalbar är det bra att nämna det i inbjudan - du behöver inte nödvändigtvis skriva något om kontanter (om det inte är så att Stockmakaren bara tar kontanter). Vissa gäster kanske inte har med sig betalkort heller och det är ju lite synd om de får stå utan.

 • Lilla Li
  Äldre 10 Feb 18:06
  #0

  ;o) Vi skickar med ett infoblad tillsammans med inbjudan. Då ser inbjudan enkel och formell ut men på infobladet står all viktig information som ingen får missa - klädkod, allergier, osa, toastmaster, vad vi önskar oss, vägbeskrivningar och info om hotell. Det kanske kan vara en idé?

 • Lilla Li
  Äldre 13 Feb 10:00
  #0

  Är det någon mer som hänger med imorrn eller?

  Tisdag 13/2, 19:00 på Claras
  Kommer:
  Lilla Li
  En Dag i Juni

 • Lilla Li
  Äldre 13 Feb 10:38
  #0

  Ojdå... tisdag är visst idag. :o Jag är sjuk så jag kan inte gå. Har varit sjuk hela helgen och igår var jag hemma från jobbet. Skulle inte gått idag heller jag mår piss - går hem nu vid lunch. Så vi kanske kan ta fikan på torsdag istället?

  Fika på Claras, 19:00 torsdag 15/2. Kommer:
  Lilla Li

 • Lilla Li
  Äldre 13 Feb 11:19
  #0

  ;o) och Shiliz: Kolla på www.bernards.se/ under Sortiment och sedan Tårtsortiment. Mmmumum där finns MASSOR av goda tårtor! :D

 • Lilla Li
  Äldre 13 Feb 11:31
  #0

  Shiliz: Det kostar 29:-/tårtbit inklusive tårtställningar, 35:-/tårtbit om det är en moussetårta. Detta gäller vilka tårtor som helst, man får välja smak och utförande helt och hållet själv - så länge det inte är några jättedyra grejer man vill ha.

  Vill man ha flera tårtor (alltså inte bröllopstårta utan mer bufféliknande) så finns det tårtor för 8 pers (165 kr), 10 pers (230 kr) och 14 pers (295 kr). Detta är då utan tårtställning och då köper man färdiga tårtor.

 • Lilla Li
  Äldre 13 Feb 11:36
  #0

  ;o) Ja allt låter så gott! :D Jag är sugen på en moussetårta med smak av lime och champagne som de har. Champagne liksom - det blir väl inte mycket mer bröllop än så? :D

  Shiliz: Pratade med Emma och hon kommer ju ihåg dig ja. Roligt roligt. ;)

 • Lilla Li
  Äldre 13 Feb 18:42
  #0

  Shiliz: Nej jag tyckte det var väldigt bra priser! Vi tänker nog köpa därifrån och ha en tårtbuffé med typ 3-4 tårtor.

  Vi har också funderat på Maxis tårtor, men jag orkar inte gå dit. Haha. :D

 • Lilla Li
  Äldre 14 Feb 09:11
  #0

  Shiliz: Ja och jag och Kristofer har inte alls samma smak. :) Han vill ha choklad - jag gillar inte chokladtårtor. Jag vill ha hallon eller tropiska frukter - han tycker inte om syrliga smaker. Då blir det bra med tårtbuffé - vi kan välja varsin tårta och en tillsammans. :)

 • Lilla Li
  Äldre 14 Feb 09:36
  #0

  ;o) Jo man får nog ta i lite i överkant kan jag tänka mig. Vi köper nog tårtor så det finns tills 80 gäster trots att vi bara kommer få ca 60 gäster. Men man får tänka på också att när det står att en tårta räcker till 10 pers så räcker det ofta till 15 - särskilt på en tårtbuffé! Klart att alla vill smaka på allt, men då tar man också mindre bitar än normalt.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3