• Lilla Li
  Äldre 24 Apr 15:39
  47157 visningar
  533 svar
  533
  47157

  Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

  Shiliz: Vet jag faktiskt inte. Beror väl lite på vad det är för slags lokal. Esters har ju bar och grejer, så det är ofta det blir fester där. De har mikrofon också.

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 16:11
  #0

  Shiliz: Jag har aldrig varit på Stockmakaren så jag vet faktiskt inte...

 • Lilla Li
  Äldre 24 Apr 20:48
  #0

  Kajsa.D: Ooohh Skärstads kyrka är jättefin - i alla fall utvändigt. Vi var på väg att köpa tomt där ute. :)

  Underkläder hittar du inte mycket av i Jönköping tyvärr, tycker inte jag i alla fall. Det finns ett par underklädersaffärer:
  gulasidorna.eniro.se/query&search_word=underkl%E4der&geo_area=j%F6nk%F6ping

 • Lilla Li
  Äldre 29 Apr 19:40
  #0

  en dag i juni: Nej jag är glad om det inte blir nån hippa. Tycker det blir perfekt med en tjejkväll med min bästa kompis dagen innan bara. Precis vad jag vill ha. :)

  Hahaha ja det lät ju lite dumt. ;)

  Idag har vi köpt utemöbler att ha på verandan till huset. Oj vad vuxet. :D På onsdag flyttar vi!

 • Lilla Li
  Äldre 29 Apr 20:25
  #0

  korall: Nej jag likställer inte hippa med att bli utskämd. Vi kan säga att jag hellre har en hippa med bara min bästa kompis, än en hippa med alla mina kompisar m.fl. :)

  Vi har packat allt vi inte behöver använda inom de närmaste dagarna. Och har som sagt köpt utemöbler idag eftersom vi känner att vi vill kunna använda det på en gång. Närmast efter det blir det nog en soffa. Skulle vilja ha två, men vi börjar med en eftersom de kostar en del.

  Annars ska vi nog försöka ta det lite som det kommer. Först och främst bo in oss och känna av hur vi vill ha det, vilka färger vi vill ha i de olika rummen osv. Sedan börjar vi köpa. :)

 • Lilla Li
  Äldre 2 May 11:17
  #0

  Nu har vi varit på banken och fått nycklarna till huset tjejer! :D Ska upp dit och käka lunch nu tänkte vi. Sitta på golvet och bara njuta. :)

 • Lilla Li
  Äldre 2 May 13:25
  #0

  Shiliz: Tack! Jag är helt kär i huset nu. :D Det är så perfekt. :)

  Du jag tänkte fråga dig förresten. Din systers ex var ju fotograf, eller hur? Har du några kontaktuppgifter till honom kanske, tänkte höra mig för lite och se vad han kostar och om han kan tänka sig att fotografera oss och sådär.

 • Lilla Li
  Äldre 2 May 13:34
  #0

  Shiliz: Tack! annelie@li-design.nu

 • Lilla Li
  Äldre 2 May 13:43
  #0

  Shiliz: Tackar!

  Hur går det för er med tomter och allt då? Kollat på hus än? Och hur går det med bröllopsplanerna?

 • Lilla Li
  Äldre 3 May 08:14
  #0

  Shiliz: Tror det dröjde nån månad innan vi fick veta vilket nummer vi hade.

  korall: Nej vi flyttade in direkt igår. Så nu har vi sovit första natten i huset. :) Känns väldigt bra, känns redan helt självklart att vi bor där. Älskar det huset! Och läget är helt fantastiskt.

  På söndag har vi visning på lägenheten, så då blir det till att städa där. Trist...

 • Lilla Li
  Äldre 3 May 12:41
  #0

  korall: Flyttstädning tänker vi hyra in. Kostar 14 kr/kvm. Men vi städar lite själva inför visningen bara.

  Jo vi har haft visning innan. Mäklaren har skött det hela dåligt - marknaden är bra och det är ett perfekt område, men det har varit lite konstiga omständigheter nu. I värsta fall hyr vi ut lägenheten i ett par månader och försöker igen sen. :)

 • Lilla Li
  Äldre 4 May 15:10
  #0

  novalii: Grattis! Kul! :D Hoppas ni inte budat av bara farten nu utan verkligen vill ha huset...? ;) Vart ligger det? Hur stort är det? Berätta allt. :)

 • Lilla Li
  Äldre 7 May 07:56
  #0

  novalii: Vad spännande! Hoppas att det går bra då! :D

  Själva har vi precis haft vår första helg i huset. Hur härligt som helst! Jag bodde i hus fram tills för ett år sedan, när jag flyttade hemifrån. Men Kristofer har inte bott i hus på 10 år så för honom är det en stor omställning. :) Vi börjar komma iordning hyfsat ändå - mycket att köpa bara. I veckan kommer tapetseraren och en kille som ska ta sig an tomten.

 • Lilla Li
  Äldre 7 May 14:25
  #0

  Apropå bostäder så hade vi igår visning på vår lägenhet. 4 kom, varav en var "jätteintresserad" och en till var intresserad. Idag ringde en som missade visningen igår som ska gå dit idag och kolla. Får se om mäklaren ringer och har goda nyheter inom de närmsta dagarna. :)

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3