• Lilla Li

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    ;o) Japp - fast inte länge till. Flyttar till Huskvarna om 3 veckor. Var bor ni? Vi bor på Mellangatan. :) En dag i juni bor också där. :)

  • Lilla Li

    ;o): Konsum och Kungsgatan...? Vid Liljeholmsparken? Vart ligger det?

  • Lilla Li

    ;o) Hahaha. :D Tänkte väl det!

    Friaredalen - Liljeholmsparken... Ja det var ju likt! ;):D

  • Lilla Li

    Shiliz: Blommönstret hittade jag på en tapetbild. Frilade lite och ändrade färger så blev det fint. :) Gör alla trycksaker i InDesign.

    Ja vi var på Kristinas igår. Kristofer hittade inga kläder alls som han ens ville prova. Han har ganska speciell klädsmak och vill ha något som verkligen sticker ut på bröllopsdagen. Vi funderar på att åka till Värnamo och kolla i den butiken där - vet du om den är bra? På Kristinas hittade jag i alla fall flera tiaror som var fina, så jag köper en när jag provar klänningen nästa gång. :)

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Jaså? Hur är det med kläder för honom då? Finns det mycket att välja på? Vad vi är ute efter är en frockcoat som är mörkgrå eller nåt liknande, med mycket mönster på. Den får gärna se ut som om det är lite sammetsmönster eller liknande på...

  • Lilla Li

    Shiliz: Jo vi åker nog till Värnamo. Passar på att käka på Burger King. ;) Hittar vi inget där får vi åka till Göteborg. Och käka på Burger King där också... ;):D

    Budgetbrud2008: Sant. Får ta och ringa henne sen. :)

  • Lilla Li

    Shiliz: Jo det lät billigt! Svårt med skor... Kristofer kommer nog också köpa tror jag.

    Budgetbrud2008: Jomen det är ju bara sååå gott med BK! Helt sjukt... :) Ääälskar whopper pepper och chili cheese och kycklingvingar. Mums! Chili cheese har de ju på Max nu för tiden också, och de har precis börjat med det på McDonald's också. Härmisar... :)

  • Lilla Li

    Shiliz: Jo det är ganska svårt. Kristofer köpt ett par svarta skor i somras i och för sig som kanske skulle kunna funka... De är nog nerpackade nu, får se när vi gräver fram dem om de kanske är fina nog.

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3