• Lilla Li
    Äldre 12 Mar 11:58
    53310 visningar
    533 svar
    533
    53310

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3

    novalii: Kul! Vi skickar våra i början av april så jag sitter som bäst och gör en karta att ha på hemsidan så folk hittar. :)

  • Lilla Li
    Äldre 12 Mar 16:24
    #0

    CmD: Hahaha. NU! ;)

    Fika på Claras Torsdag 15/3 klockan 19.45
    Kommer:
    CmD
    Lilla Li

    Nu ska jag till A6 och köpa en vårjacka och kanske skor också. SÅ GÖTT VÄDER! :D:D:D

  • Lilla Li
    Äldre 13 Mar 08:42
    #0

    Bajs... Hittade INGEN vårjacka och INGA skor. *surar*

  • Lilla Li
    Äldre 13 Mar 08:57
    #0

    Shiliz: Jag vet inte riktigt... En figursydd jacka av nåt slag. Har haft vit jacka hela vintern så jag är urless på vitt - men vet inte vilken färg jag vill ha. Kanske blir det rosa - fint nu när jag är blond. ;) Solglasögonen måste jag packa fram också ja!

    Vi ska till Stockholm om två veckor på konsert (Lena PH och Orup) så då ska vi shoppa. :) Fast tänker nog inte köpa så mycket. Handlar hellre i Göteborg, där finns samma saker fast billigare. Men allt är ju bättre än Jönköping...

  • Lilla Li
    Äldre 13 Mar 13:20
    #0

    Shiliz: Ska åka till stan idag bestämde jag mig för nu. Var ju på A6 igår och hittade inget, ska se om det finns nåt i stan. Tyckte jag såg lite jackor när jag var där i helgen...

    Jo jag trivs bra som blondin. Det har mörknat lite sen jag gjorde det så jag ska göra mer slingor om ett par veckor. :) Kul kul!

  • Lilla Li
    Äldre 13 Mar 15:04
    #0

    Shiliz: Kul! Vi kommer antagligen använda en kille som är reklamfotograf på ett företag som Kristofer har som kunder. Ska kolla vad han tar för det bara. Har en kille på jobbet annars som fotograferar en hel del, bad honom räkna lite på vad det skulle kosta att låna honom. Skulle använt min kompis egentligen men han bor i Göteborg så det känns smidigare att använda någon här. Dessutom har han inte tagit så mycket människobilder och det känns ju ganska så viktigt... ;)

    Snaaart får jag gå!

  • Lilla Li
    Äldre 13 Mar 15:35
    #0

    Shiliz: Tänkte gå om 10 min nu. Vi har flex mellan 5:30-20:30.

  • Lilla Li
    Äldre 13 Mar 15:46
    #0

    Shiliz: Oj är det sant? Ställer man tillbaka klockan då? 8 blir 7?

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 06:37
    #0

    ;o) Har aldrig smakat sugarpaste (såvitt jag vet iaf) men vi ska beställa våra tårtor från Bernards. Det blir nog tårtbuffé med 3-4 olika sorter.

    Hittade en superbra jacka igår men den fanns inte i min storlek. *surar* Så idag får jag gå med vinterjacka igen eftersom jag inte orkade gå ner i källaren igår heller... :( Men nu vet jag vilken sorts jacka jag vill ha i alla fall!

  • Lilla Li
    Äldre 14 Mar 08:41
    #0

    Shiliz: Det var en Vila-jacka på Once. Typ kavajstil med skärp i midjan och så slutade den mitt på rumpan. Rosa. Gick upp till Vila-butiken bredvid Scorett också men där skulle de inte få in fler av den sorten. Såg inga på A6 när jag var där i förrgår heller. Bajs...

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del3