• N&N
    Äldre 13 Feb 21:20
    6166 visningar
    35 svar
    35
    6166

    Brudar i Norrtälje TRÅD 2

    Hej, kul att tråden lever, nu får vi skärpa oss :)

    Jag har också bokat Hårklipparna för smink och hår! Vilket av paketen valde du (2 250 kr eller 2 950 kr)?

    Idag ringde bröllopsfotografen och bokade ett möte för att diskutera inför fotograferingen... Det är inte sååå långt bort nu, bara knappt 5 månader...

    Nästa vecka ska vi till Norrtälje och kolla upp konditorier, blomsterhandlare och lokalen.

    Please, hjälp mig med bra blomsterhandlare!! Vet bara om Fröken Knopp men är hon hemskt dyr?

  • N&N
    Äldre 14 Feb 09:47
    #0

    >>Jenny!
    Var ligger Blomsterateljén och har de en hemsida? Har du telenr?

    Jag valde också det stora paketet hos Hårklipparna, men har haft svårt att få fram vad som egentligen ingår där :) De har sagt lunch, champagen och smink + hår. Jo, påklädning också, vad har du hört?

    Jaaa rapportera direkt efter bröllopet, Hemligbrud! Lycka till!

  • N&N
    Äldre 14 Feb 21:21
    #0

    Tack för tipsen, de är verkligen guld värda!

    Hemligbrud, du måste ju in här och ge oss tips om vad som funkade och inte funkade, vad vi ska fokusera på :)

  • N&N
    Äldre 15 Feb 21:49
    #0

    Aha då förstår jag, men du får förmedla känslan :) gud vad härligt!

    Var ligger Tösses och stället mitt emot Akeba? Nästa fredag ska vi till Norrtälje och beställa blommor och tårta så jag ska försöka rita upp alla gator och ställen vi ska till :)

  • N&N
    Äldre 16 Feb 09:33
    #0

    Tack Jenny! Ska bli kul att gå runt och kolla in allt i Norrtälje, är ju verkligen inte hemma där alls.

  • N&N
    Äldre 17 Feb 16:22
    #0

    Hej tjejer - hur går det för er?

    Är så glad för mina föräldrar ringde från Thailand och hade hittat jättefina näbbklänningar i vitt till mina döttrar! Betalade totalt 200 kr för dem.. Jag hade printat ut bilder på några enkla klänningar som vi gillar och de hade hittat klänningar som dem.

    Ringde Blomsterateljén igår och tjejen var jättegullig, ska dit på fredag för att diskutera våra blommor. Verkade inte så dyrt heller.

    Kontaktade även ICA Flygfyren för vår tårtbuffé och tårtor i olika former och smaker för 100 personer kommer att kosta 1 200 kr! Blir hur bra som helst, tack vare era tips :)

  • N&N
    Äldre 17 Feb 16:24
    #0

    Förresten, tänker på Hemligbrud idag - på er stora dag! Lycka till!

  • N&N
    Äldre 21 Feb 22:48
    #0

    Ett stort grattis! Låter härligt!

  • N&N
    Äldre 23 Feb 16:03
    #0

    Hej tjejer!

    Stort tack för tipset om Blomsterateljén och Fröken Knopp. Var där idag och båda var jättebra men det blev Fröken Knopp för Marianne i butiken var så positiv och det fanns inga problem med att vi endast vill lägga 1 000 kr på min bukett, tärnans, två näbbars och två corsage. Hon frågade en massa frågor och tog fram lite förslag som var så himla bra. Känner oss trygga!

    Var förbi ICA Flygfyren också, men de hade inte en enda moussetårta att visa upp så vi ska ringa dit och prata direkt med en bagare.

    Åkte också till Engelbrektstunet; mätte bord för bordsplaceringen och möbleringen, kollade porslin och annat, fick en rumsfördelning.

    Trippen var effektiv och nu känns det ännu bättre.

  • N&N
    Äldre 23 Feb 20:55
    #0

    Vi ska ha Jonas Foto efter Mattesbruds tips. Hej förresten!

    Torsten var riktigt trevlig och tillmötesgående idag! Han var runt överallt och hjälpte oss att mäta bord och planera hur vi ska ställa borden. Är positivt överraskad!

    Det blir honnörsbord nedanför draperiet längst in i confidencen och sedan tre långa tungor ihopsatta med honnörsbordet. En kompis kompis har cateringfirma här i Sthlm så han står för maten, en grym buffé och vi fick ett lika grymt pris.. har ju ungefär 100 gäster så det behövdes.

    Vet du, jag bläddrade i Fröken Knopps pärmar och fick se ditt bröllopsfoto där! Vilket fint tackkort ni hade gjort, är imponerad!

    Maj-07! Jag vet faktiskt inte riktigt vilken typ av bukett vi får :) Brukar vilja ha totalkontroll men Marianne på Fröken Knopp var så bra, litar på henne och hon fick fria händer. Jag hade med mig en pärm med många bilder och hon fick en bild av vilken typ av bukett jag vill ha; annorlunda, gärna med en enda stor kul blomma med lite grönt runt. Ska ha lavendel- och limefärgade blommor och lite vitt med pärlor och band. Min M2B ska ha någon slags vit blomma som corsage (Marianne föreslog det så att det syns att vi två hör ihop) och bestman får en lavendelfärgad då min tärna har en sådan färg på sin klänning. Tärn- och näbbuketterna (våra två döttrar) blir mindre med ett par av mina blommor på lite grönt. Ska bli spännande att se på bröllopsdagen vad det blev för något... Försöker att inte ha för stora förväntningar för det kan ju faktiskt bli vad som helst. Å andra sidan har vi bara betalat 1000 kr för blommorna och vi har en kort vigsel vid stranden på Engelbrektstunet.

    Vad har du tänkt för blommor?

  • N&N
    Äldre 26 Feb 21:29
    #0

    Jag har hört bra om Mauds catering i Norrtälje också. Hon ska ha en hemsida, har dock inte anlitat henne själv.

Svar på tråden Brudar i Norrtälje TRÅD 2