• Hemlig brud 07

  Brudar i Norrtälje TRÅD 2

  Ser att vår tråd är stängd så jag öppnar del två. Välkomna hit!

 • Svar på tråden Brudar i Norrtälje TRÅD 2
 • Hemlig brud 07

  ** KOPIERAR IN SENSTE INLÄGGET I STÄNGDA TRÅDEN ***

  2007-01-23 22:48 N&N

  Yes, idag har det verkligen flytit på med bröllopet! Våra tillfrågade toastmaster och toastmadame blev jätteglada och vill gärna ställa upp och vill ha en planeringskväll snart, skönt med folk som engagerar sig!

  Min barndomskompis som sjunger gudomligt svarade ja till att sjunga vid vigseln och hade många idéer själv.

  Gästlistan med adresser och telenr (bra att ha till tackkort sen och till de som ev håller i svensexa och möhippa) blev klar ikväll. Sen ringde mina föräldrar och vill ha barnen i helgen så vi har en ledig lördag då vi ska kolla in grejer till önskelistan + kläder till brudgum och bestman. Är så glad att allt går framåt Hur går det för er?

 • Hemlig brud 07

  N&N Låter härligt att ni kommit så långt nu och att ni får så mycket hjälp av andra. Det är kannon. Skönt med en barnfri helg för att fixa detta. Vi har barnvakt i helgen med för detta, men de vet ju inte varför de är barnvakt. Jag sa att vi skulle titta på möbler och killarna gillar inte det. Kan ju inte säga att vi ska ut och shoppa kläder till bröllopet när de inget får veta.

  Idag är jag hemma, har en fruktansvärd hosta. Tror att lungorna ska komma ut när jag hostar och det gör jätte ont. Emellanåt när det är lungt sitter jag här eller i soffan och tittar på tv och så gör jag lite på mitt halsband till bröllopet. Pärlor och allt kom hem igår. Så kul.

 • S & D

  Nu har jag bokat tält och porslin med montering och demontering för festen. Känns superbra! Har även ringt flygfyren..vi tänkte ha en förätt färdig när gästerna anländer och sen ha buffé därefter tårta och kaffe. Kul att det händer lite i planeringen. (21:a juli gifter vi oss)

 • Jennybrewitz

  Fru JB
  Hoppas inte tror att jag hoppade på dig för att du skrev att du inte gillar buffé!
  Jag ville bara ge min åsikt till S & D som undrade om det blev tråkigt med buffé på bröllop.
  Förstår om du tog det som att jag hoppade på dig men det gjorde jag inte

 • Fru JB

  Jenny152
  Skönt att du inte blev arg! Och som jag skrev tycker jag det är tur att alla tycker olika. Det skulle ju inte vara så kul om alla bröllop var likadana.

  Tänkte att några undrar vem jag är som helt plötsligt dykt upp i tråden. Jag ska inte gifta mig i Norrtälje men har bott där mina 20 första levnadsår och kommer förmodligen att återvända om några år. Dessutom tillbringas många helger och semestrar där eftersom vänner och familj är kvar. Så jag tänkte att jag kanske kan bidra med någonting. Hoppas det är ok även fast man inte är en äkta norrtäljebrud!

 • Jennybrewitz

  Väldigt dött här igen, tråkigt..

  Igår bokade jag tid för hår och smink på hårklipparna! Har hört mycket gott om dom men aldrig varit där själv, men jag tror det blir bra!
  I helgen var jag även i Stockholm och köpte material till inbjudningskort, vigselprogram m.m
  Har redan börjat pyssla med inbjudningskorten och är jättenöjd med slutresultatet. Speciellt med tanke på att det är första gången jag knåpar ihop nåt sånt själv!

  Hur långt har ni kommmit i era planer nu då?

 • Hemlig brud 07

  Jag är snart klar. Jag gifter mig på Lördag! Tjho snart är jag fru. Känner mig som nykär just nu och allt går i rosa i mina tankar.

 • N&N

  Hej, kul att tråden lever, nu får vi skärpa oss :)

  Jag har också bokat Hårklipparna för smink och hår! Vilket av paketen valde du (2 250 kr eller 2 950 kr)?

  Idag ringde bröllopsfotografen och bokade ett möte för att diskutera inför fotograferingen... Det är inte sååå långt bort nu, bara knappt 5 månader...

  Nästa vecka ska vi till Norrtälje och kolla upp konditorier, blomsterhandlare och lokalen.

  Please, hjälp mig med bra blomsterhandlare!! Vet bara om Fröken Knopp men är hon hemskt dyr?

Svar på tråden Brudar i Norrtälje TRÅD 2