Inlägg från: ohmygoodness |Visa alla inlägg
  • ohmygoodness

    Finska Brudar?!

    Hejsan! Jag är också från Finland. Vi gifter oss 070707 :) Är ursprungligen från Malax men bor på annan ort nu.

  • ohmygoodness

    Vi har vigseln i Solf kyrka och festen på Hemmersgården på Stundars. Jag ville ha en frissa som jag visste var bra, men hon ska på ett 50 års kalas den 7 juli :( Men hon tipsade om en annan i Vasa som är bra på håruppsättningar. Hon heter Hankala och finns på Storalånggatan.

  • ohmygoodness

    Sorry Hakala heter hon nog och inte hankala *hihi* Paula Hakala.

  • ohmygoodness

    Någon som kan tipsa om bra florister i Vasa då? Bra = billig och bra :)

  • ohmygoodness

    Ciiza. Vilket sammanträffande :) Vi sku först ha velat ha festen på Gästgivargården (pga den goda maten) men den är stängd i juli. Höh. Men så fick jag höra att det är samma kock på Hemmersgården så då löste det sig. Och Solf Kyrka ligger ju så nära så gästerna kan ju nästan gå därifrån sen till festplatsen. Finemang tyckte vi :) Och härlig omgivning också. Bröllopsbilderna tar vi sen efter vigseln där vid Stundars museeområde om vädret tillåter.

  • ohmygoodness

    Nån som känner nån som är duktig på att spela piano och en som är duktig violinist? Skulle behöva ett par sådana som spelar under tiden gästerna kommer in och när vi äter....

    vi berättade för våra föräldrar igår. Hihihi. De blev sååå glada! Vi har hållit det hemligt i snart fyra månader och jag har hållit på å spricka under helat tiden!! Datumet är det magiska 070707 :) Vitsi dee många som gifter sig då!!

  • ohmygoodness

    Finlands tjejen: Vi har festen på Stundars så om du vet om någon i Vasa så tipsa gärna! Datumet är 7 juli.

  • ohmygoodness

    Tack för tipset Fru0707! :) Hade helt glömt bort dem. Di andra skolorna har jag mejlat, men dock inte fått så mycket napp. Så du är från Åbo...då kanske du känner en av mina nära vänner? Ja det beror förstås på vilken årsmodell du är :) Själv är jag 80:a och kompisen i fråga är 81:a

  • ohmygoodness

    Finlandstjejen - jatack, jag tar gärna emot tips. Det är alltså pianist + ett annat instrument som passar till pianomusik som jag söker.
    Nej, jag är egentligen hemma från Malax, men har hela tiden hört att det är så fruktansvärt god mat där på Hemmersgården + Solf gästgiveri så vi utgick ifrån det och då föll det sig naturligt att vi valde näramste kyrka (Solf kyrka också). Har flera vänner som gått i Övis och är 80-or. Känner du nån Anna-Lena Lundqvist eller Anna-Lotta Sjöholm? Den senare kommer att vara solist i kyrkan :)

Svar på tråden Finska Brudar?!