Inlägg från: Kärleksfeber |Visa alla inlägg
  • Kärleksfeber

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Herre gud, vad jag har letat efter er töser ;) Jag vet inte vart jag har varit o skrivit det sista.. eller var det denna jag var med i från början alls..?

    Hoppas planerna går som tänkt och att ni har roligt under tiden ni fixar allt inför bröllopet!

  • Kärleksfeber

    Mazarinen: Vart bor du?? Är verkligen hur nyfiken som helst. Själv ska jag flytta ut till Donsö och sedan Styrsö.. någon av dom öarna kanske???

  • Kärleksfeber

    MysEtt: Jo du förstår att halva min släkt kommer därifrån och jag har bott därute när jag var yngre. Det kändes som att jag ville tillbaka nu när vi fick barn. Det är en underbar plats att bo på och har man barn så kan man knappast bo bättre. Blir till att pendla nu vilket inte är lika kul ;)

    Pyssetroll: Hej på dig! Jag var på mitt första "möte" i fredags på ateljen där jag ska sy upp klänningen. Jag tror det blir himla bra!! Tjejerna där verkar ha koll på grejerna. I morgon ska jag gå till Gårda textil och kolla på tyger. Inbjudningskorten är inte påbörjade men jag har allt som behövs. Ska bara vänta på att mamma som ska hjälpa mig ska komma hem från Thailandet. Det blir jädrigt dyrt det här kalaset har jag kommit på. Usch, det var inte alls meningen från början.. Får jobba hårt nu i sommar för att kunna betala av eventuella lån från föräldrarna. Ska föresten på anställningsintervju på en annan anvelning på Sahlgrenska på onsdag. Nu händer det grejer.. eventuellt nytt jobb, flytt om två månader och bröllop. Det är bara att bita ihop. Klart ni ska komma och titta i kyrkan när vi gifter oss! Jag kommer och kollar på er om jag kan också.. himla kul!!!! Ska vi inte ta och ta den där fikan nu snart då??? Jo det tycker jag!

  • Kärleksfeber

    Tjenixen!

    Har ni beställt tårtan än (från var) och vad kostade den per bit??

  • Kärleksfeber

    Hej!

    Nyss hemkommen från Salong It. Det var väl trevligt. Fick talat m Linda på Blomrum om mina tankar kring brudbuketten. Sedan träffade jag Lars som gör håret och sminket. Vi fick smaka på tårta som var sådär god, smaka på choklad som var underbar. Dom hade vita duvor i en bur som man tydligen kan hyra. Jag själv tycker det låter helt hysteriskt att folk hyr vita duvor.. så amerikanskt och fjantigt! Av tjejen som har Prickig katt fick man ett par små söta örhängen. Jag saknade fler uppsättningar och hade velat se mer buketter annars var det fint ordnat.

    Var det någon mer som var där idag?

  • Kärleksfeber

    Stefans fästmö: Hej, oj jag missade ditt inlägg och har suttit här sedan jag skrev mitt inlägg och undrat om det verkligen inte var någon mer än jag som var på Salong It. Okej, men då var du också där! Jag var där med min mamma och våran lille son. Han sov som tur var i vagnen så vi kunde gå runt i lugn och ro. Det hade ju varit jätteroligt om vi vetat om varandra. Har du bestämt dig för vem som ska göra din bukett än? Jag vet inte själv men jag vet att Linda på Blomrum är skitduktig.. men så kostar det ju också!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5