• Wunja

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    Det låter som om vi måste ha en chokladfonduefrossarkväll någon gång ;)

    terri: Jättevackra rosor! Jag är dålig på att visualisera sånt där, men det känns som om det borde kunna vara fint med några få sådana rosor i en bukett med temat vinrött, guld och vitt!

  • Wunja

    Cavatina: Blod, svett och tårar, vanliga ingredienser i bröllopsplaneringen ;) Jag känner igen det där med att sakna material, fruktansvärt irriterande. Hoppas din långfingertopp mår bättre nu!

    Själv sitter jag här och är mätt och belåten. Vi sade att vi skulle gå på diet efter vi kom hem från bröllopsresan, men det har liksom inte blivit så! I går var det chokladfondue som gällde och i dag har vi ätit en rejäl trerätters och druckit piña coladas ;) Det får bli morötter i morgon...

  • Wunja

    Knytkalas vore trevligt :) Jag har lite tjockt i kalendern just nu med konsultuppdrag och sånt, så för min del beror det på vilken vecka vi pratar om! Nästa vecka funkar förmodligen onsdag, beroende på när jag lyckas ta mig hem från Yngsjö (...)

  • Wunja

    Jag kan tyvärr inte på onsdag nästa vecka (är i ännu någon obskyr liten ort i södra Sverige då).

    tree: Tråkigt med portot, hoppas ni slipper problem!

    Cavatina: Lycka till med foten, ge den vad den tål (eller nåt)!

  • Wunja

    Cavatina: Det låter otäckt, hoppas att läkarna trollar bort den där nervtumören åt dig snart!

    Jag har det också körigt på jobbet just nu, men vill gärna fika så snart det lugnat ned sig! Vi kan väl hålla varandra uppdaterade? :)

  • Wunja

    Hej på er allihop, och välkomna ni tre nya tjejer som har hittat hit!

    Jag är precis hemkommen efter en "miniweekend" i Norge med mannens familj, det har varit väldigt trevligt och MASSOR av snö! Har just nu svår träningsvärk efter två dagars längdskidåkning, är man tuff eller vad? ;)

    Vill gärna fika snart igen!

  • Wunja

    Japp, Vasaloppsträningen är i full gång ;)

    Tisdagar och onsdagar funkar generellt bra för min del också när det gäller fika! Har haft galet mycket att göra på jobbet de senaste veckorna och därför jobbat över en hel del, men förhoppningsvis blir det lite lugnare snart.

    Ser just nu fram emot en av de första lugna hemmahelgerna på länge, det har blivit en del flängande till andra orter tidigare helger och jag behöver vara hemma och ladda batterierna lite grann! (Och titta på Melodifestivalen ;))

  • Wunja

    mackan67: Du är så välkommen så! Vi har inga regelbundna träffar, men det börjar bli dags för en fika snart tycker jag :)

    Hur ser det ut för er alla nästa vecka, säg onsdagen den 14/3?

  • Wunja

    Hej på er,

    Ursäkta att jag inte skrev tidigare! Det känns som om jag har jobbet upp i halsen just nu så det tar energi från allt annat.

    Men, naturligtvis vill jag fika! Det verkade som sagt inte vara så många som kunde i dag, men vi kan gärna göra ett nytt försök nästa vecka för min del. Onsdag 21/3 funkar fint, och inne i stan också!

  • Wunja

    Jag är som sagt gärna med på onsdag! Har tyvärr dålig koll på stadens caféer men är öppen för förslag :)

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4