• Wunja

    Stockholmsbrudar nya kompisar 4

    Oj, jag missade visst att läsa den sista sidan i tråden! Ser ut som om jag kommer att få fika rätt snart ändå -- jag kan nästa vecka och följer gärna med!

    Majn: Stort grattis! :) Hoppas det lugnar ned sig för dig snart. Vill också gärna se bilderna sen!

  • Wunja

    Ska vi fundera på när det skulle passa med en träff nästa vecka? För min del är det bara fredagen som är uppbokad, så vilken annan dag som helst funkar för mig!

  • Wunja

    Grattis Gumsestumpan :) Jag kan knappt fatta att det har gått ett halvår sedan ni gifte er!

  • Wunja

    Froggys: Välkommen tillbaka! Kul att du hittade saker att köpa i London :) Roligt också med nya jobbet! Det verkar som om du trivs än så länge i alla fall? Tack så mycket för gratulationerna och du får gärna skriva ett mail!

    Trist att du inte kan fika i morgon. Hur är det med er andra?

  • Wunja

    Cavatina: De varianter jag har är "flyttbara sulor" (billigare än specialgjutna men inte gratis) och de flyttar jag alltså mellan mina skor. Tycker så synd om dig, du har ju det mycket värre än jag! Jag kan ju tyvärr inte lova att inlägg skulle hjälpa dig heller, men du kanske kan prova i en affär innan du köper?

    Tack för tipset om bröllopskonserten! Vi måste dock ägna hela kvällen (och natten?) åt att städa eftersom det ser ut som en krigszon hemma hos oss just nu och vi får gäster fredag + lördag...

  • Wunja

    Det stämmer, Löplabbet säljer s.k. pelotter och det är sådana jag har. De kan även fixa individuellt gjutna inlägg.

    Hittade för övrigt denna text på en ortopedsida:
    "I första hand bör man tolka dessa signaler till att man behöver bekväma skor med mjuk sviktande sula och ej gå barfota. Kontakta oss snarast för avlastning med individuella inlägg. Provisorisk avlastning med t.ex pelott är ej tillräcklig. Vid kroniska symptom erfordras antiinflammatoriska medel och operativt ingrepp, men tyvärr kan ej garanti ges för att detta skall lyckas."

  • Wunja

    Froggys: Du får gärna skicka ett mail till aunt_pol (snabel-a) spray.se, så svarar jag med min "riktiga" emailadress! (spray-adressen använder jag mest för skräp)

    Vi firade Alla hjärtans dag hemma med en smaskig trerätters, vin och film. Men vi tvättade vi också ;)

    Cavatina: Det löser sig säkert på ett eller annat sätt! Håller tummarna!

  • Wunja

    Cavatina: Stackare! Jag hoppas som sagt verkligen att det löser sig för dig. Du får rapportera!

    Nog måste det väl finnas mildare gula färger på t.ex. rosor? Mitt tips är att du frågar en florist, de brukar ju ha bra koll på färgnyanser. Tror dock att buketten kommer att bli fin i vilket fall, gult och grönt låter som en vacker kombo :) Gillar förresten buketten på bilden!

    terri: Vad kul att operan var så bra! Har inte sett La Triviata, men kanske skulle försöka ordna det! Jag tycker om en del operor men inte alla, så det är bra att få någon form av recension :) Gillar för övrigt också konserter och musikaler!

    Jag är inte så mycket för semlor, men vi tänker lyxa till det i kväll med chokladfondue på Toblerone :D

Svar på tråden Stockholmsbrudar nya kompisar 4