Inlägg från: Marskatt |Visa alla inlägg
  • Marskatt

    Östersund/Jämtland 2007

    ÖSK-stugan är väl kanske inte det allra tjusigaste, men den är helt ok måste jag säga! Har varit där på nyårsfest ett par gånger...

    Kan man tänka sig att hålla till på andra sidan om Frösön så finns ju alltid Rödöns bygdegård (eller vad den nu heter...).

  • Marskatt

    20 - 25 000 ungefär. Fast då är inte sommarens fest inräknad. Men allt annat i alla fall. Ser ut som att det där med fotograf fixar sig också, o då blir det snarare 20 än 25.

  • Marskatt

    Har nog jättegamla bilder (från typ -96 eller nåt) o naturligtvis bara som papperskopior... Men salen ser helt annorlunda ut uppdukad mot när man bara tittar in i den. Stämningen gör ju en hel del också!

  • Marskatt

    Billig tårta? Tja, de har väl fortfarande restaurangutbildning på Palmcrantzskolan om jag inte är felunderrättad. Annars kan man ju kolla med Tages eller Edenbos. Tror att det är en amatörtravtränare som har både Edenbos och bageriet i Krokom (minns däremot inte vad han heter just nu).

    Är det Sportstugan du menar Kat77?

    Jag förstår dig så väl Sanasol! Klart man vill veta hur det ser ut när det gäller... funderar själv på hur salen på Gamla Teatern kommer att se ut när de tagit bort konferenssakerna o fixat till den åt oss... får lita på att det blir bra helt enkelt! Och brudbåge, nej det skulle jag inte heller vilja ha.

  • Marskatt

    Sanasol

    Om det är Sportstugan Kat77 menar så ligger den ganska nära Frösö Zoo. Nog funkar den bra till party o så, men jag vet inte om jag skulle vilja ha min bröllopsfest där... kanske har för "festiga" minnen därifrån för det iofs... Den är ganska mörk invändigt också, i alla fall om man jämför med Stocke.

  • Marskatt

    Ingen hyra alls. Gamla Teatern är hotell o restaurang, så de tar inget extra för att vi använder några rum medan vi äter hos dem. De är väldigt resonabla, men då är det ju deras mat som gäller förstås. Tårta brukar de ta från Wedemarks, vilket passar oss perfekt, för det var ändå vad vi tänkt oss!

  • Marskatt

    Kat77

    Jo då, nog är det ganska rymligt. Vi var väl 60 stycken på fest där när jag var där senast... Riktiga festprissar i den förening jag var dit med! (obs! Inte Frösö IF)

  • Marskatt

    Sanasol

    Det beror på om vi bestämmer oss för buffén eller trerätters. Vi har inte spikat ännu, så vi får se vad det blir. 295:- för buffén säger m2b nu när han kikar på offerten, o trerätters strax under 400:-

    Kat77

    Titta på den du! Smaken är som baken, o det kan ju se annorlunda ut nu än när jag var dit för 10 år sen. Själv skulle jag helt klart välja Stocke (vilket vi tänkt från början om vi skulle ha ett sommarbröllop)

Svar på tråden Östersund/Jämtland 2007