• Hilde
    Äldre 27 Dec 08:06
    167570 visningar
    2952 svar
    2952
    167570

    Äntligen fredag del 8

    Äntligen fredag del 7

    VÄLKOMNA ALLA FREDISAR!! Del 8

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"
    (mammacattas ursprungliga TS)

    Önskar er alla varmt välkomna till våran lya....*fluffar upp kuddarna, tar fram dom nybakta bullarna, visar stolt upp det nyinköpta tyget och alla gummistövlarna i hallen*

  • Svar på tråden Äntligen fredag del 8
  • Fru Cinder­ella
    Äldre 30 Dec 10:10
    #0

    Oj Hilde, det var strångt gjort. Jag kommer nog aldrig vilja skiljas från min klänning. Men jag slänger inte ens trasiga linnen i garderoben Är en riktig ekorre.

  • Hilde
    Äldre 30 Dec 10:21
    #0

    mmm jag är oftast också en riktig ekorre. Känns väldigt dubbelt att skiljas från den... å ena sidan väldigt bra att få bra betalt, å andra sidan tråkigt att inte ha den kvar. Det är därför jag väljer att lägga de pengarna på nåt lite lyxigare åt min dotter.

    Kan förövrigt berätta att vår jul var fullständigt kalabalikartad. På annandag jul insjuknade min systers 4 mån pojk. Hans storebror blev förkyld på resan hit och förde sedan över viruset på oss andra. 4 mån bebisar ska inte ha giganstförkylningar det kan bli riktigt illa... och det höll det nog på att bli. Jag försökte få min syster att lägga in honom på sjukhus här i Sverige, men hon valde att packa in allihop i bilen och sträckköra hem till Bussum istället. De stannade vid ett sjukhus i Tyskland, men där hänvisade de dem till att köra hem till Holland så fort som möjligt. Nu är han inlagd och har troligen lunginflammation. Önskar att de inte åkt den resan, men en riktigt orolig förälder är inte att leka med... och är faktiskt inte speciellt logisk i sitt tänkande... iallafall inte den här gången. Pojken låg iallafall väldigt ombonat i ett babyskydd för långresor, så egentligen kanske det inte var så farligt... jag vet inte... hur som helst gick det nog bra.

  • Fru Cinder­ella
    Äldre 30 Dec 10:23
    #0

    Oj det lät riktigt illa. Vad mycket sjukdomar det är i den här tråden just nu, vad tråkigt.. ger en kram till er alla

  • Äldre 30 Dec 10:39
    #0

    Hoppas att pojken blir frisk snart. Tråkigt med lungnflammation. Inte att leka med

    Nu har vi varit hos tant doktorn, som konstaterade att Tusse hade öroninflammation, så nu ska vi äta medicin i 10 dagar

  • Fru Cinder­ella
    Äldre 30 Dec 10:43
    #0

    Vi har inte sjukdomar i familjen. Men vi har däremot haft väss och morr tävling här i 24 timmar nu.. vi är kattvakt åt en väninnas katt medan hon flyttar. Jobbigt o ha kissen hemma då.. så med våra två och den nya katten har det vart riktigt intressant.. så alla har väst o morrat på alla *skrattar* Fast nu första morgonen så har de börjat lugna ner sig..

  • Äldre 30 Dec 11:41
    #0

    Oj, vilken dramatik - lunginflammation på en sån liten! Jag som hönsmammar och oroar mig såfort hunden harklar sig - hur SKA detta gå Stackars missarna o vovven också!

  • äntlig­en på väg
    Äldre 30 Dec 14:21
    #0

    Hej. Hoppas alla sjuka djur och barn mår bättre!

    Själv håller jag på med första delen i min sista behandling nu och mår relativt bra rent fysiskt men mitt humör och min ork är inte till sin fördel just nu. Stackars maken!

  • Äldre 30 Dec 15:07
    #0

    *kramar om äpv och håller tummarna igen*

  • äntlig­en på väg
    Äldre 30 Dec 15:19
    #0

    Hur ska ni fira in nya året då?

    Vi bangade ett party och bjöd hem syrran och hennes man istället, men så bangade dom, så nu blir det bara jag och maken. Tänkte ändå göra oss till lite och sätta på oss fina kläder och göra pannakotta till efterrätt och så...

    Kom just på att vi även firade midsommar hemma på egen hand...hjälp!... vi har blivit riktiga ensamvargar sen flyttade till landet .

  • Äldre 30 Dec 15:22
    #0

    Vi ska faktiskt också fira själva hemma - har ju vovven här och jag är lite orolig för om han är skotträdd. När jag hade hund så var hon läskigt skotträdd - nyår och valborg var rena mardrömmar, stackarn. Men vi har köpt lite räkor och en bit oxfile, så inte är det synd om oss heller! Vin finns i förråden redan, så nog ska vi fira lite allt, ändå.

Svar på tråden Äntligen fredag del 8