• Cavatina

    Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..

    Haha, såg inte din nystart så jag fixade en egen nyss... Komiskt...

  • Cavatina

    Nä, den tråden är jag väldigt ensam i..

    Jag kommer att sätta igång att träna lite duktigare i vår, inte för att jag ska gå ner utan för att jag äntligen har nåt som motiverar mig tillräckligt för att börja på allvar... Sen vill jag har snygga armar på korten, hehe..

  • Cavatina

    Aah, discodivan! You're here!

    Jag har sett i nån annan tråd (som jag inte hittar nu) att du kan en massa om blingbling och glitter så jag tänkte passa på att fråga dig om en sak... Jag har spanat in en ring och i beskrivningen står det 0,35ct Wesselton S 18k/ W SI. Vad i all världen betyder detta?

    Är det en skräpring eller hur ligger det till..? Mycket tacksam för hjälp och svar!

  • Cavatina

    Mmhhmm.... Tack för ditt snabba svar!

    Vad exakt betyder wesselton? Vet du möjligtvis vad "S" står för? Jag tror att SI på slutet, som jag tolkade som SI kanske i själva verket är S1.... Vad är det för skillnad på s1, s2 och s3? Är det renhet, typ smuts o sånt inuti stenarna eller hur fungerar det? (carat är vikt, eller?)

    Jag är hlet novis på sånt här.. (Det kan du inte ana av mina frågor, va...? )

  • Cavatina

    oj.... såg att SI i sig är något, alltså kan det inte varit S1.... *putsar glasögonen, gnuggar ögonen*

  • Cavatina

    Jag får nog ta tillbaka det här med att inte behöva gå ner.... Har svullat nåt kopiöst i helgen...

    Imorgon ska jag prova en sista gång och förhoppningsvis beställa min klänning!

    Trevlig fortsättning på er!

  • Cavatina

    Min klänning är hemma!!! *lycklig* Det blev en KiK med veckkjol och båtringad överdel!

    Jag hade ställt in mig på minst en månads väntetid men de hade precis fått in rätt storlekar av såväl top som kjol så nu hänger de i hallen och är SÅÅÅ SNYGGA! Hittade en gästbok i precis rätt grön nyans (linneklädd i ljus oliv) dessutom, så dagen idag är en bra dag....

    ..och imorrn är det jobba igen...

  • Cavatina

    När vi ändå är inne på godsaker , känner ni till nåt bra/ det bästa konditoriet att beställa bröllopstårta ifrån? En snygg "vanlig tårta" i våningar med luft emellan hade vi tänkt. (Alltså helst inte en sån där ställning med våningar som ligger bredvid/nedanför varann som en skidbacke eller lagda rakt på varann som en pyramid utan tårtan ska helst vara mer som en julgran, om nån fattar vad jag svamlar om?? ) Har kanske de flesta kondis olika ställningar man kan välja mellan?

    Frågan är alltså om nån vet ett bra ställe som gör goda, fräscha tårtor och som gärna kan göras efter våra utseende-önskemål..? Nån?

    Tack på förhand!

  • Cavatina

    Tack så mycket!! Är de dyra där eller ligger de på ungefär samma pris som övriga kondis...?

  • Cavatina

    Discodivan for president!

    Tack så mycket för tips o kunskap!

  • Cavatina

    Åh, jag vill också gå på mässa! Synd att det är lite för långt mellan sthlm och kalmar för att det ska bli möjligt... Här i huvudstan finns det cokså mässor, men det känns ganska meningslöst att gå när det ändå bara kommer att vara företag som inte kommer att vara aktuella för oss. (Sen är det lite för dyrt också för att "enbart" bli inspirerad, google och BT är ju bra mycket billigare.. )

    Kul om ni som går dit verkligen kör grejen med nick-skyltar!

  • Cavatina

    Discodivan

    Jag hittade en tråd om hur du skulle få ihop ditt bröllop och vill bara säga att jag är så glad för din skull att det ordnar sig! Jag är för sent ute för att komma med tips, andra "medbrudar" kom med så bra förslag! Tyvärr vet jag inget om Rethymnon/Kreta, men det gör förhoppningsvis någon annan. (Santorino är jättefint, men det kvittar ju dig... Det är den enda grekö jag varit på och man vill ju hjälpa till... )

    Kul att det ordnar sig!!

    Hoppas det är ok att jag sammanfattar inlägg till flera trådar här, på detta vis..?

  • Cavatina

    Vi firade med att ha tid i tvättstugan, roligare än så blev det inte. Är faktiskt lite skeptisk till Alla hjärtans och försöker romansa lite andra dagar istället....

    (Haha, vad tråkig jag låter...)

  • Cavatina

    Hej alla! Här var det tyst....

    Nån som känner till en bra florist som snyggt och elegant (och kanske inte alltför dyrt) gör brudbuketter? Vi gifter oss på södra Öland men har tillfixning och sånt i Kalmar så både på ön (utom kanske längst i norr) och i Kalmar funkar.

    Alternativet är att köpa blommor och binda själv, finns det nån handelsträdgård eller liknande man kan besöka eller finns det nån florist som säljer billigt och bra?

    Tacksam för alla tips!

  • Cavatina

    Tack!

    Var ligger Buketten så man kan undvika dem? (Är inte från trakten, ska "bara" gifta mig där..)

    Tråkigt när blommor inte håller, man vill ju åtminstone kunna beundra dem ett par dar! Malins blommor ska jag kolla upp!

  • Cavatina

    Discodivan

    Jag läste om dig i en annan tråd, har jag fattat rätt att du/ ni ställt in bröllopet? Eller är jag fel ute? I vilket fall så kommer här en *styrkekram*.

  • Cavatina

    Oj....

    Jag hoppas att det blir bra för dig/ er och barnen. Bra att du sätter gränser för vad du godtar och inte! Vet inte vad jag ska skriva, allt låter så fånigt, jag håller tummarna att något gott kommer ur det här.

    *kram*

  • Cavatina

    Apropå vårkollektioner så har jag jagat skor här i sthlm och på flera stället säger de att vårens och sommarens färger är klara och relativt grälla. Förra året däremot fanns det massor av vitt, ljusbeige och så i kollektionerna... Typiskt...

    Jag tycker dock att jag sett en hel del ljust att ha på fötterna, men de skorna kanske är hopplöst "ute".

Svar på tråden Bröllop i Kalmar(med omnejd) 2007 forts..