• mrztig­ger
  Äldre 16 Jan 15:44
  79403 visningar
  686 svar
  686
  79403

  Hur många Haninge brudar finns här?

  vi skall ha det på vendelsö bygdegård. cermonin utomhus i deras trädgård och festen o middan inomhus. vi skall ha borddukning med blåa rutiga löpare över vita dukar. mycket korgar och sommarmeny. problemet är då blommorna. jag vill ha mycket grönt, vi har färgtema vitt, blått silver men jag vil inte ha blåa blommor.

  har förskt googla bilder på pciknick men hittar inget kul.

 • mrztig­ger
  Äldre 16 Jan 16:15
  #0

  jag hade faktiskt tänkt ha lite vita blommor men mest grönt. slinger växter och stoora härliga gröna växter. därav murgröna och ormbunkar..

 • mrztig­ger
  Äldre 16 Jan 18:41
  #0

  vi tog kort igår på alla borden. de stod allaredan uppställdra så.jag fick då se att det itne är mycket plats. därför vill jag ah stora blommor, då behövs inte så mycket.. gratis e godare så att säga *ler*

 • mrztig­ger
  Äldre 17 Jan 08:17
  #0

  hoppas ni har evinerligt tråååkgit på era jobb för jag är här hela dan lång och skriver o fördriver tiden. *ler*
  sitter i kundtjänst så jag har tid över... så fördriv tiden med mig här!

  just nu är mitt största problem (har alltid nått problem) hur näbbklänninge skall se ut. ska leta mönster men alla mönster jag hittar är så tråkiga och simpla. två stycken som sys ihop eller så ser dom ut som små maränger.. usch.. jag vill ha lite mer fantasifullare klänningar.

 • mrztig­ger
  Äldre 17 Jan 08:48
  #0

  min e 6 år och vet hur hon vill ha det oxå men det har jag sagt nej till. hon vill vara en liten "minibrud" med ryschpysch och rubbet. ni vet sånna där amerikanska småbarn i skönhetstävlinar. det är min dotters dröm!
  jag har ändå försökt att få på henne lite mer , vanliga, kläder men det går inte. jeans går bort om det inte finns glitter på. kjol gäller året om.

 • mrztig­ger
  Äldre 17 Jan 09:27
  #0

  eftersom jag syr cornelias klänning så får hon vara med lite och beastämma och det räcker. där drar jag min gräns *ler* sen kommer hon få ha nagellack och lite smink och bli fin i håret. kasnke köper lite nya fina örhängen.

 • mrztig­ger
  Äldre 17 Jan 12:27
  #0

  jag hade tänkt åka dit. kan vara bra att kolla + att jag älskar bröllopskläder mm. skall kolla om sambon vill me, annars kanske syrran/tärnan kan följa med. vad kostar det? nån som vet? vill inte ha vip biljetten, 300 kr för nga timmar..

 • mrztig­ger
  Äldre 19 Jan 08:07
  #0

  jag satt igår och kollade på massa klänningar och mailade mig dom så nu skall jag verkligen pyssla ihop min klänning.
  har köpt ett mönster som bas och skall nu hitta mina specifika detaljer.

  vad mer.. jag har köpt lim så i helgen skall jag limma klart alla injudningar. ska köpa silverband oxå, det skall vi ha till de finare injudningarna *ler*

 • mrztig­ger
  Äldre 19 Jan 10:11
  #0

  japp. min, näbbens samt mina två tärnors. ska börja med dotterns, näbbens, hon pendlar inte lika mycket i vikt så det är minst riskfyllt att ha hennes klar först.
  sen tänkte jag ta min andra tärna, hon e rätt still på vikten me. jag och syrran tänkte försöka gå ner julvikten först *ler*

 • mrztig­ger
  Äldre 22 Jan 08:53
  #0

  vart e ni? jag har tråkigt och saknar pratsällskap här..

  jag har gjort klart alla injudningar, 40 st limmade och klippna och nu skall jag sätta mig och skriva namnen p åalla kuverten. det tar tid efersom jag vill få det så snyggt som möjligt. men fint blir det...

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?