• mrztigger

  Hur många Haninge brudar finns här?

  är även jag en haningebrud. vi skall gifta oss på vendelsö bygdegård där vi även har festen.

 • mrztigger

  oj. glömde säga att jag e 82:a, sambon oxå. har percis köpt radhus i vendelsömalm. flyttar äntligen ifrån brandbergen. som jag längat..

 • mrztigger

  vi skall gifta oss den 28 juli och dessvärre har vi strax över 70 till vigseln och 50 till middan så vi tränger ihop alla. men det är ok.. nga är barn och dom har ett eget bord lite utanför där vi kommer ha barnhörnan med tv och sånt. min dotter är brudnäbb och jag ville ha med lite andra barn som hon kan leka med.

  fast eg så gifter vi oss inte. vi ingår parterskap som det så fisförnämt kallas.

 • mrztigger

  vi skall hyra tält för säkert hets skull, även för solen oxå. det kan gassa på så vi vill vara förberedda på allt. men bygdegården var ås vqcker när vi var där och kollade så vi kunde inte låta bli att slå till. vi dkall vara barfota under själva akten så det kommer bli ett blomstrande sommarbröllop.

 • mrztigger

  oj.. snabbt jobbat, förlovad och vigsel efter 2 veckor. åker ni bort då lr har ni planerat bröllopet lite ändå? *nyfiken*

  ibland känns det som om allt vore bättre att bara dra iväg till las vegas och komma hem och bjuda på middag för de närmsta. men sen när jag kommer på att jag planerat mitt bröllop sen jag var typ.. liten flicka så kommer jag på andra tankar.

  klänningar, har ni det lr? jag skall sy min,. men jag har inte börjat än, det är 9 månader kvar så jag har tid

 • mrztigger

  i helgen tog vi ett beslut ang maten. vi skulle h potatisgratäng m oxfile men nu har vi bestämt oss för potatissallad, ungsbakad kcklingfile samt sallad. allt skall stå på borden och vi skall äta m pappertallrikar då vi har ett nyt tema : picnick! så ist för enfärgade ljusblå löpare på borden kommer det vara ljusblå rutigt tyg. bagetterna kommer finnas i picnick korgar.
  på detta sätt fick vi ner kostnaderna lite. + att detbvar lite roligt.

 • mrztigger

  vi skall ha ca 70 till cermonin och 50 till middgen efteråt. vi bakar egen tårta, ställningarna kostar bara 200 kr och vi måste ha det så billigt som möjligt.

  peppning behövs nu över juletiderna *ler* vågar inte börja sy klänningen än eftersom jag inte vill riskera strl.

 • mrztigger

  vi har inte hittat solist än och vi måste ha. men jag vill inte betala *ler* e snål.. vi har en kompis som ev kan ställa upp och en som skall vara fotograf.
  ist för löten till vandra skall solisten sjunga en sång som vi ger till varann. jag har inte bestämmt mig ännu men troligtvis så blir det per gessle= tycker om när du tar på mig.

  har alla klänningar?

 • mrztigger

  är det nån här som skall göra en secret box? jag vill så gärna göra men alla i stockholm är så dyra. är det nån som vet en billigare fotograf som ställer upp på secret box bilder lr liknande?

  på fredag skall vi flytta in i våran nya fina lgh. är så glad!! vi har tapetserad hela helgen och fixat och möblerat dotterns sum så det är klart.. *längar'

 • mrztigger

  min tärna hade en klänning från det stället när hon var tärna åt en annan tjej i sommras och jag håller med. det var det sämsta jag sett! allat annat var fint men inte det dom hade sytt upp. det såg inte proffsigt ut och dom hade inte ens sicksackat kanterna! sen tog dom mer betalt för det än dom hade lovat. när de skulle betala hade de redan gift sig och orkade inte bråka. så bråka på allt vad ni kan innan det är för sent! dom skall inte komma undan med sånt, inte på en bröllopsklänning!

Svar på tråden Hur många Haninge brudar finns här?