• MarTh

    Mammalediga bröllopsplanerare i Stockholm?

    stjärn-öga: Byter namn till MarTh, så du vet, men okej då förstår jag varför ni varit så snabba! Bor i Midsommarkransen, men bröllopet kommer va i Eskilstuna (helt otroligt uppbokat där också faktiskt) Va härligt med Norrtälje-bröllop - vi har lantställe där och funderade på bröllop antingen där eller Tuna, men valet blev ändå det sista.
    När är din dotter född? :)

  • MarTh

    Stjärn-öga: haha, skumt detta. Jag vet var Åkerö är, vi har stället i Nabbo närmare Gräddö.Min dotter fyller 8 mån den 16e! Försöker sluta med amning men det går sådär.. hon skriker på nätterna och vill ha. Ska prova välling nu tror jag.
    Vilken kyrka blir det?

  • MarTh

    hm, ja förstår precis vad du menar nattetid. Men för nån vecka sen var vi duktiga och helt konsekventa - hon fick inge mjölk och hon grät bara 5-10 min. sen somnade hon. Och sen somnade hon om direkt, men nu är hon tillbaks igen, kanske nåt bakslag...

    Vi gifter oss i Vallby kyrka, en kyrka på landet utanför Eskilstuna och ska ha festen på en lokal som ligger vid Mälaren, utanför Torshälla. Vi bjuder 45-50 pers. men räknar med ca 35-40 till middagen. Och ni?
    Åh, det är ju så fint vid Gräddö brygga, otroligt vackert. Hade ingen aning det finns en festlokal precis där, låter ju perfekt! Har ni bestämt nåt "tema" eller så..

  • MarTh

    Vi hyr bara lokalen, så vi kommer att ta catering för maten, det ska vara buffé har vi tänkt. antagligen måste man hyra nån personal också-- hm, inte tänkt så långt än... Men det finns övernattningsrum också på stället för dom som vill. Våran lokal har 50 platser (fast jag vet att fler får plats). Tror inte det spelar roll hur många den "är" för jag tänker att det är bättre om man inte fyller den helt, då finns plats att röra sig/gå runt, dansa..allt sånt.
    Har ni med eller utan barn? Vi tänkte faktiskt köra med barn, lite familje/generationer fest typ.. alla ska va välkomna liksom...

  • MarTh

    oj, den klänningen var riktigt riktigt fin! Har precis bestämt mig för att en sömmerska ska få sy upp klänningen, det blir en enkel cremevit-färgad med lite spets typ, och ett litet släp.
    Ska kolla upp cateringfirma snart, det är nog lika bra.. får höra vad dom säger.

  • MarTh

    jag har också tänkt att vara hemma tills min tjej blir ett år. Känns lagom, dock kan jag inte påstå att man längtar tillbaks t jobbet direkt.

    Stjärn-öga: Har ni bokat präst och sådär och bestämt musik och allt sånt redan? Inte vi. Vi kommer nog ta den prästen som finns tror jag... musik känns svårt. Hur kan man välja? :)

  • MarTh

    Tjejer - nu fyller vi på listan:

    Bröllopivinter -10/3 2007, Koh Lanta, Thailand.
    Stjärn-öga -4/8 2007, Norrtälje.
    Carro1978 -30/6 2007, Haninge
    MarTh - 9/6 2007, Eskilstuna

  • MarTh

    Vi ska också åka på bröllopsresa, men kommer att ta med våran tjej som är 1 år 3 mån då. jag skulle kunna tänka mig att åka utan henne, men inte min kille, så då får det nog bli hans vilja först :) (jag har ju varit mammaledig 1 år, han bara 2 mån vid det laget...)

  • MarTh

    vi har inte bestämt oss än, kanske Italien typ Rom eller så badställe/ligga på strand... typ Barbados.. vore trevligt

  • MarTh

    jag var och snackade med en resebyrå och hon ville verkligen rekommendera Mexico - det är ju dock ganska dyrt att flyga dit. Men jag tror att västindien är fantastiskt
    Carro - vart tänker ni åka?

Svar på tråden Mammalediga bröllopsplanerare i Stockholm?