• Gabbies

    Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!

    Men det var väl ändå skönt att du inte fick tjänsten eftersom du inte ville ha den. Hade ju varit jobbigt att tacka nej, man får ju inte heller tacka nej till jobb när man går på a-kassa.. Så se de positivt.. dom gillade ju dig iaf! :)

  • Gabbies

    nu e jag inte helt med men när ska ni gifta er? Jag orkar inte läsa hela tråden, har precis kommit hem från kryssning.. :)

  • Gabbies

    Mia: Jag vet inte hur jag vågade.. allt gick så fort när det väl var dags så jag hängde mest med utan att tänka.. sen när jag väl gjorde den så gjorde det ju inte ens ont.. :) Eller jo lite när han gick ut mot vadmuskeln och smalbenet men annars sved det mer än det gjorde ont.. Det kommer definitivt att bli flera.. :)

    junibrud: ja planen e fortfarande att få ut dom till alla hjärtans dag.. men färgen har tagit slut i skrivaren så det måste vi fixa.. få se om tid finns i helgen.. Jag har ju börjat jobba nu så dagarna rinner iväg.. :)

  • Gabbies

    Mia: Ja vi har varit ut till finska och bokat allting så jag hoppas att dom ordnar det.. :)

  • Gabbies

    Billa- fan va kul att dom skickade den igår!!! Jag vill också ha min klänning.. Hoppas att du blir nöjd.. ja hur lång tid det tar beror ju på om den fastnar i tullen eller inte..

  • Gabbies

    vi ska på bröllopsmässan!

    junibrud- hoppas att du har haft en trevlig helg för om jag minns rätt har du varit i gbg?

  • Gabbies

    Billa- Den mässan som e nu i helgen är utan tvekan den bästa då den är mkt större och har fler utställare..

    junibrud- såg inte dig på tv :( Men å andra sidan såg jag reprisen bakis som f*n på söndagen.. :)

    Nu när jag kom hem från jobbet hade dom ringt från TNT som tydligen har hand om mitt paket från Kina.. Jag har inte ens fått ett mail från bridalmarket att den var på väg.. hmm.. men det var den iaf o dom sa att den var lite försenad o beräknads komma till Sverige imorrn istället och sen skulle den förtullas.. *suck* *morr* men men.. så jag antar att Billa, din klänning också kommer med TNT och risken verkar då stor att du också får tulla..

  • Gabbies

    Jag tror att tullen går på 40 % av varans pris så i mitt fall 720 kr..
    Japp jag la inbjudningarna på lådan för typ en timme sedan.. satt i ett streck 7 timmar med dom i söndags.. :)

  • Gabbies

    Billa- Har ingen aning om varför det eså mkt i tull, man ska väl straffas för att man inte stödjer svensk handel eller nåt..

  • Gabbies

    Nej det enda jag vet är att min klänning skulle antagligen komma till Sverige igår.. Sen skulle den införtullas och Gud vet hur ång tid det tar.. stör mig mkt att veta att den e i Sverige men att jag får vänta.

Svar på tråden Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!