• Gabbies

    Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!

    men sen har inte Christian pratat med dom om rabbat än heller.. alltså han känner ju två av dom där, vilken en av dom är någon slags chef så när han köpte en jättebukett till min födelsedag fick han 35 % rabbat.. hoppas dom kan ordna nåt liknande nu..

  • Gabbies

    det är på åsby trädgård..

    som sagt mig spelar det ingen roll vart vi är på torsdag men det kan hända att jag blir sen.. vet iofs inte vad vi sagt för tid men jag slut på schemat kl 17 men sen har min chef sagt att vi alla ska vara beredda att jobba över nästa vecka pga julen och att vi inte får planera in något annat eftersom vi kan tänkas få jobba.. fast iofs har jag ingen skyldighet att stanna eftersom jag blivit uppsagd.. hon berodrar ju in oss att jobba, då kan man vägra och då blir det arbetsvägran som dom i mitt fall inte kan göra något åt.. men som sagt vi får se när jag kan tänkas komma ner..

  • Gabbies

    jag har varit förkyld i typ 2 veckor nu.. åker man på skiten så e det kört..

  • Gabbies

    Hej och välkommen till våran lilla västerås tråd! Kul med nytt folk! Jag är en av dom som ska ha festen i finska föreningens lokal på Lövudden, du får gärna maila mig med frågor, är lite att svara så tycker jag.. gabriella_k@hotmail.com

  • Gabbies

    men det var väl tur att hon såg det på en gång så att du inte hade fått hem den och fått krångla med att skicka tillbaka den själv, e det positiva i allt.. :)

  • Gabbies

    Fredag 26 januari - Junibrud2006,Gabbies
    Fredag 2 februari - Junibrud2006
    Fredag 9 februari -
    Fredag 16 februari - Junibrud2006

    Ända datumet jag e säker på att jag kan för sen börjar jag på hemtjänsten igen och då vet jag inte alls hur jag kommer att jobba..

Svar på tråden Vi rullar vidare... BT-träff Västerås tråd nummer 11!