• Lilla Li

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    ;0) Jag går förbi den där affären i Huskvarna varje dag. Det hänger jättefina festklänningar i skyltfönstret, men jag har inte sett några brudklänningar...

    en dag i juni: Har ni skickat ut inbjudningarna nu? :D

  • Lilla Li

    :o) Vi använder en f.d. klasskamrat till mig från Göteborg som fotograf, så jag kan nog inte hjälpa dig där. ;) Han får 2000-2500 för alla bilder högupplösta på skiva, utan redigering eller framkallningar för det vill vi fixa själva.

  • Lilla Li

    Jag har inget att göra! Det känns inte som om jag kommer längre med bröllopsplanerna just nu. Allt är ju i princip färdigt, det är bara finlir kvar. Vissa saker behöver jag vänta lite med att göra. Lite tråkigt faktiskt... :(

  • Lilla Li

    Shiliz: Det roliga är att korall hade kontakt med Fotografiqa i höstas, och de lyckades komma fram till att det var hon som var korall här på BT. Så när vi hade fikaträffa en gång så kom de dit och visade upp bilder. :) Hahaha! Så jäkla coolt. :D

  • Lilla Li

    Shiliz: Ja det var jättefina bilder! Vi har ju redan vår fotograf, men annars hade jag nog anlitat dem. Tänkte be dem ta bilder till en secret box lite längre fram faktiskt. ;)

  • Lilla Li

    korall: Jag tror jag ska beställa mina underkläder på nätet faktiskt. Finns en hel del snyggt där. Fast jag ska nog bara köpa stay-ups och strumpebandshållare. Behå och trosor köper jag i en vanlig affär. Ska nog kika i Sthlm lite när vi åker dit om ett par månader.

    Vilken tid är det ni gifter er förresten? Bara så vi vet så vi kan stå längst bak i kyrkan och fnissa. :D

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Hahaha vad kul! :D Bröllop är roligt!

  • Lilla Li

    vintrig: Det finns tyvärr inga större kedjor i Jönköping. Däremot finns det Hobbyglädje på Klostergatan 14 och ZIZ Design Pärlor på Wetterholmsvägen 6. Har dock inte besökt någon av dem så jag kan inte ge något omdöme. Vad är det du är ute efter?

    Budgetbrud2008: Tvärtemot min kille då! Han lägger sig i ALLT med bröllopet, minsta lilla detalj. Hellre det kanske, men det är verkligen irriterande att han har åsikter om hur mitt smink ska vara på bröllopet... Och husprat blir det mycket eftersom vi håller på och förhandlar med en husfirma nu och ska bygga nytt. :)

  • Lilla Li

    Budgetbrud2008: Det blir 150 kvm enplans med dubbelgarage. 3 extra sovrum (han har tydligen bestämt att vi ska ha 3 barn...) och 1 hobbyrum. Så det är STORT! Vi har en tomt på g i Rogberga för detta, vid Tenhult ungefär. Så förhoppningsvis står det klart om ett år. :)

  • Lilla Li

    vintrig: Kan rekommendera Nyströms på Torpa för papper. De har, vad jag tycker, stans bästa utbud. Alla färger, alla storlekar. Inte särskilt dyra heller.

    Budgetbrud2008: Nej man ser det inte från vägen tyvärr. Det ligger mittemot Rogberga kyrka, in i skogen en bit. :)

    Jag vill också vara med i er butik! :D Jag ääälskar att planera och organisera och skriva listor och fixa. ;)

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2