• Lilla Li
    Äldre 26 Jan 16:18
    70722 visningar
    653 svar
    653
    70722

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Budgetbrud2008: Mmm jag har också haft lite såna tankar, men snarare vid sidan om mitt vanliga jobb. Så har min sambo det. Detta året kommer han dra in dubbel årslön tack vare det! Och jag ett par kunder som är intresserade, borde kunna göra litegrann genom min sambos företag faktiskt.

  • Lilla Li
    Äldre 29 Jan 10:24
    #0

    Fikadags? :D

    Onsdag 7/2 kl 19:00 på Claras?

    Kommer:
    Lilla Li

  • Lilla Li
    Äldre 2 Feb 09:56
    #0

    Undrar också var alla är...

    Ikväll ska vi på genrepet till Melodifestivalen - det var väl du korall som pratade om att det ofta är bättre på genrepet än på dagen D? Ska bli kul iaf! Får man piffa till sig lite och bling-blinga! ;):D

  • Lilla Li
    Äldre 2 Feb 10:50
    #0

    Budgetbrud2008: Ärligt talat så är det ganska lite som du INTE kan planera än. Redan nu kan du ju boka kyrka, festlokal, börja titta på klänningar, hur du vill ha håret, hur ni vill dekorera, hur trycksakerna ska formuleras och se ut, gästlistan, vad din kille ska ha på er, vilken musik ni vill ska spelas i kyrkan och på festen... Börja planera redan nu du. :D Jag är klar med nästan allt redan, och vi har ett halvår kvar. Var i stort sett färdig redan i oktober. ;)

  • Lilla Li
    Äldre 2 Feb 11:13
    #0

    korall: Ska ni? :D Kul! Vi kanske ses. ;)

  • Lilla Li
    Äldre 2 Feb 11:15
    #0

    korall: Ska ni på Kinnarps-utställningen först? Vi skippar det och går på restaurang istället.

    Budgetbrud2008: Ja jag läste precis om det i din tråd. :D Bara ett par veckor kvar till premiären. Ert program borde ju sändas om 2 månader. :) Häftigt!

  • Lilla Li
    Äldre 2 Feb 12:36
    #0

    Det kanske inte gäller för alla det här med utställningen... Kinnarps har nämligen en utställning i sitt nya kontor med möbler och sådär. Bjuds på kallskuret till. Vi skulle egentligen gå men det var när vi trodde det handlade om 3-rätters. :D Så nu går vi på restaurang först istället.

    Ja imorrn får vi leka expertjury! :D

  • Lilla Li
    Äldre 5 Feb 06:26
    #0

    korall: Jag tyckte det var kul på genrepet - men herregud vad vissa låtar lät bättre/sämre på tv! Min favorit var Move med Andreas Lundstedt - den gick inte ens vidare! *surar* Tror det är den som hade gjort bäst ifrån sig ute i Europa. Men men... Jag är ju partisk för Tommy Nilsson - han var min barndomskärlek. :D

    CmD: Härligt! :D Hänger du med på fika på onsdag? 19:00 på Claras som vanligt.

  • Lilla Li
    Äldre 5 Feb 10:34
    #0

    Shiliz: Nämen! :D Jag vill ha!

  • Lilla Li
    Äldre 5 Feb 10:43
    #0

    Shiliz: Åååhhh... *suck* Vi skulle egentligen köpt en valp i julas men hade inte tid då. Vi pratar om att köpa en när vi flyttat in i ett hus, men det dröjer ju! Vi ska kolla på en lägenhet imorrn i Huskvarna. Får vi den kan det ju bli aktuellt igen - det är ju gångavstånd från jobbet isf så jag kan kila hem och gosa ibland. :D Jack Russell som är så söta! Det är ungefär nåt sånt vi vill ha.

  • Lilla Li
    Äldre 5 Feb 11:37
    #0

    Shiliz: Japp en hyresrätt. Det är visning på vår bostadsrätt till helgen så den blir nog såld snart, och då måste vi bo nånstans. ;) Antagligen blir det inget med husbygget just nu. Säljaren är jättejobbig att ha att göra med och vi orkar inte samarbeta med henne i ett år.

  • Lilla Li
    Äldre 5 Feb 12:11
    #0

    Shiliz: Saken är att det är den husfirman som äger tomten och de har bara henne här i området. Så tyvärr är det hon eller ingen. Men det är ju vi som ritat huset, och huset är inte beroende av tomten. Hittar vi bara en tomt vi vill ha så kan vi ju sedan välja den husfirma som kan bygga vårt hus billigast och bäst. :) Så det blir bra!

  • Lilla Li
    Äldre 5 Feb 15:47
    #0

    Ja lite otur, men ändå inte. Tycker inte det gör så mycket. Vi har ingen brådska. :) Ska som sagt kolla på en lägenhet i Huskvarna imorrn. Idag ska vi kolla på en på öster tydligen. Dyr men fin, vi får väl se. ;)

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2