• Milou27

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Shiliz:Salong Eurostop. Tycker de är hur bra som helst på både klippning och uppsättning och färgning...ja, allt. Jag hade nästan frisörskräck innan jag började gå dit. Det är duktiga, lätt att få tid, snabba och billiga! rekommenderas!

    Lilla Li: Toppen att ha tärnan över natten. Det är så mysigt med en tjejkväll innan bröllopet och sen att man inte får träffa sin blivande innan fotografering eller bröllop, beroende på upplägg. När jag var tärna ordnade jag en stor brakfrukost åt bruden och såg till att det nervösa vraket ;) åt ordentligt! :D

  • Milou27

    Shiliz: låter ju dömysigt ;). Men sov själva och träffas till frukost då?

    Lilla Li: Googla på salong eurostop så kommer du komma in på deras hemsida och se priser och så. En tärnuppsättning kostar 450kr/h och en bruduppsättning 850 kr/h....har jag för mig.

  • Milou27

    Lilla Li: Jo, efter att 3 av mina nära vänner gift sig under loppet av 1,5 år så har jag övat mycket på tärnrollen! Vid sista bröllopet sa min sambo att nästa gång ville han se mig i en vit klänning och gå först i ledet! :) Dessutom tycker jag det är viktigt att det blir så bra det bara går och att man helt uppoffrar sig själv för sin vän på hennes livs stora dag! För till mina vänner har jag sagt att jag går bara på ett bröllop per person

  • Milou27

    God morgon och hej alla ni som surfar på arbetstid!

    Lilla Li: Ja, det var hon tjejen som kom 4:a som satte upp mitt hår. Jag ska se om jag inte kan rota fram en bild bland mina flyttkartonger. Har bott i stök och bök en månad nu så jag har ett organiserat kaos hemma! ;) det är jättebra att du skriver klart och tydligt vad som förväntas av henne som tärna. Det är säkert svårt för henne och veta. Du har inte någon svensk som kan hjälpa henne med möhippa och sånt? Det är absolut inte du som ska ordna med det! I jönköping finns det hur många bra saker som helst att hitta på som inte kostar skjortan!

    Jag ska ta och klura lite på bra tips som jag lärt mig under åren, har nästan fungerat som mina vänners weddinplanner även fast jag själv inte gift mig än!

    Korall: Har tyvärr ingen möjlighet att komma på måndag, har jour då. :( Men vänta bara, jag kommer säkert skava av er öronen med alla ideer! ;)

  • Milou27

    Lilla li: Oups, jag slarvläste. Sorry!
    Melodifestivalbiljetterna är till fredagen dvs genrepet. de som är den 3:e februari gick åt på 10 minuter så det fanns inte en chans att gå på det. Jag betalade 315 kr/biljett och då har vi bra platser på parkett. Ska bli så roligt! Kolla på www.ticknet.se omdet finns några kvar! Jag var först lite ledsen över att det inte blev den riktiga kvällen men kom på att man får se det på lördagen också och vara specialjury nu när man hört allt 2ggr. :)

  • Milou27

    En liten fördel är att biljetterna är hälften så dyra på genrepet. Då kan man äta en god middag med mumsigt vin till istället. Vi ska gå med 2 nära vänner så vi ska ha mddag hos oss innan, och vi bor så nära så vi kan gå till kinnarps! :)

    Korall: Vad var det du blev besviken på

  • Milou27

    ;o) Skojar du? Vad är det för inskränkta tråkmånsar till präster du haft? Finns inte deras gud överallt eller? Hur motiverar prästerna som inte vill det? Jag var på en utomhus vigsel förra året, men minns inte vad prästen hette, men jag tror det var en från Norrahammars församling....Thomas kanske...

  • Milou27

    ;o) Vilken tråkig inställning den prästen hade. Men har ni pratat med Tojje Wiren (tror jag han heter).Han fanns tidigare i Sofia församling och är en helskön präst. Annars finns det en präst i Ölmstads församling som är väldigt modern och inte ett dugg gameldags i sitt tänkande, vilket kan vara både bra och dåligt beroende på hur traditionellt ni vill ha det. Min kompis vigdes av honom för 1,5 år sedan och det var verkligen lättsamt och okyrkligt. Dessutom tror jag att det är upp till prästerna själva, för det verkar konstigt att vara emot vigsel utomhus..... Hoppas det löser sig för er! Har ni bestämt plats för bröllopet? *nyfiken i en strut* :)

  • Milou27

    ;o) Vad roligt! Håller tummarna för att Tojje är med på noterna. Jag tror faktiskt inte att det ska vara några problem. Han är verkligen en helskön prälle och ganska känd präst i stan faktiskt!

    Jag och min sambo har inte förlovat oss än utan vi väntar till våran omfattande renovering av vårt boende är klart. Vi är båda väldigt traditionella och vill gifta oss inom ett år. Dessutom hade vi tänkt med en långresa i 4 månader innan vi gifter oss, så än så länge är vi på planeringsstadiet. Jag har hängt här i 4 år eftersom jag och mitt ex skulle gifta oss. Jag kom undan med blotta förskräckelsen och är väldigt tacksam över det! Så nu är det snart dags på riktigt den här gången! Är du från stan från början? Hur gammal är du?

  • Milou27

    ;o) Jo, Tojje är en man som syns! Jag skulle gärna ha honom som viger oss.
    Inte ska du känna dig stressad. Ju mer man planerar i detalj, destom mer som kan gå snett på bröllopsdagen. Mina vänner gifte sig med 8 resp 6 månaders varsel och det var inga problem, de han med allt och det var helt underbara bröllop! Man kan ju göra det hur stort och avancerat som helst. Det finns ju ändå inga garantier att saker klaffar. Det viktigaste är ju att ni båda säger JA och att gästerna och ni har en trevlig kväll tillsammans!

    Vi kommer garanterat få en dans på rosor då. Allt har gått helt friktionsfritt och jag uppskattar honom mer och mer för varje dag. Jag har en sånt tur som hittat världens bästa för mig!

    Vad gör du för något på dagarna, jobbar du eller pluggar kanske? Jag sitter på jobbet och surfar och det ser väl inte så snyggt ut alla gånger...hehe...det gäller att vara diskret :D

  • Milou27

    Att välja låtar till kyrkan tycker jag är svårt. Min sambo brukar sjunga på bröllop så han har ju en hel del ideer om sånger vi kan ha. Sist sjöng han "when you say nothing at all" och alla i hela kyrkan grät, samt " kärleken förde oss samman". Urvackert. Många vill ju inte ta populära låtar men samtidigt, man gifter sig en gång ( förhoppningsvis). Några vänner som skulle gifta sig lyssnade igenom mängder med låtar och de låtar som gav dem båda rysningar valde de tillslut... Har ni ingen låt som är eran?

  • Milou27

    Okidoki. Manlig eller kvinnlig? En tjej som är rätt populär och duktig är Ellinor Franzen www.ellinor.dinstudio.com/. Hon har sjungit i melodifestivalen för en massa år sedan och är här i från stan.Vet några som anlitat henne och varit nöjda.

  • Milou27

    Vill ni ha en man kan säkert min grabb sjunga...fast det blir ju hysteriskt dyyyyrt såklart... men Ellinor är duktig!

  • Milou27

    Lilla Li: Såg att ni ska gifta er i Sanseryds kyrka. Om ni ska ha en organist/kantor så vill jag bara utfärda en liten varning på en kantor som ofta spelar på bröllop i de trakterna och som verkligen inte är bra . Spelar fel och sjunger med i psalmerna hysteriskt falskt!

  • Milou27

    Jo. Kanske inte så hyggligt att lägga ut det här....hmm....men förnamnet är Peter.

  • Milou27

    Jag vill inte hänga ut folk på nätet även om de förtjänar det. Men risken att han surfar in här väl minimal . Peter Wiberg heter han iaf. Byt direkt om ni råkat få honom är mitt råd.

  • Milou27

    Shiliz: Konstig typ du pratat med. Det är väl alltid bäst att vara ute i god tid? Jag tycker det låter som högst normal framförhållning från din sida.

  • Milou27

    Lilla Li: Hur gick det med kantorn? Hade ni fått han jag varnade för? *nyfiken i en strut*

  • Milou27

    korall: Ja du,säg det.. :) jag ska höra med honom. Inga skyhöga priser direkt eftersom han också tycker att det är roligt. De senaste bröllopen han sjungit på har varit när våra nära vänner gift sig så då har det givetvis inte tagits något betalt där. Men jag ska höra med honom ikväll så återkommer jag till dig!

  • Milou27

    Korall: Jag skulle hemskt gärna men jag jobbar sent ( har jour på sjukhuset , suck) och sen ska jag på massage :) Jag följer gärna med en annan gång!

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2