• Milou2­7
    Äldre 10 Nov 15:21
    70714 visningar
    653 svar
    653
    70714

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    Shiliz: På Stora hotellets hemsida så kan du se vad det kostar att vara där på bröllopsfest. Jag var där nyligen på fest och visst, det är en vacker lokal, men om man inte är väldigt många ( vi var runt 90 tror jag) så blir det väldigt ödsligt och för stort. Jag vet att serveringspersonalen kostade väldigt mycket extra efter kl. 00 samt att deras viner var rätt dyra. Jag och min sambo tittade på Storan först, men nu har vi helt tänkt om! :)

  • Milou2­7
    Äldre 10 Nov 15:25
    #0

    Lilla Li: det är verkligen ett prisvärt alternativ ni har! Runt 500-600kr tycker jag att det ofta brukar kosta! :)

  • Milou2­7
    Äldre 10 Nov 15:33
    #0

    Ja, det är ju ett tag sen jag var inne på deras hemsida och då klickade jag mig fram till där det stod om priser osv. Jag ska ge mig ut i cyberrymden och spana lite om jag hittar det igen. Vi har ingen brådska med lokal än, men vi är ute och småkollar läget. Vi funderar lite på en herrgård i huskvarna som är rätt fin, tokeryds herrgård eller roddarnas.... :) Kontraster, jag vet. Tycker dels det skulle vara skönt att få allt fixat på en restaurang, samtidigt blir det oändligt mycket billigare att beställa mat från någon firma och ordna med sprit och vin själv...

  • Milou2­7
    Äldre 10 Nov 15:47
    #0

    Vi har inte bestämt datum än. Vi planerar förlovning men vi är mitt inne i kaotisk renovering, så vi vill avklara den biten först. Vi är lite kokko och börjar planerandet innan! Vi kommer bli runt 60-70 gäster. Inga barn. Vill gärna ha en vacker festlokal med lite gamla anor. Är inte så sugen på att hyra en idrottsklubbstuga med pärlspont och svettiga omklädningsrum ;)

  • Milou2­7
    Äldre 10 Nov 15:50
    #0

    www.tokeryd.se hittar du lite info om just den herrgården. Den ligger väldigt vackert och nära Järstorps kyrka. Tycker också det är bra att det är hyfsat nära stan så folk kan ta taxi hem utan att ruineras! :)

  • Milou2­7
    Äldre 10 Nov 15:56
    #0

    Shiliz: Klubbstugor som är populära är ju roddarnas vid Munksjön, hallbergsstugan (tror jag det heter)hmm...andra lokaler är ju alphyddan vid stadsparken. Martinsgården i Norrahammar, spånhultsgården ( fast den är i rätt sunkigt skick sista jag var där, iofs för nåt år sedan). :)

  • Milou2­7
    Äldre 13 Nov 11:33
    #0

    Shiliz: Har du tittat på www.slottsvillan.se/brollop? Det är ett fint och mysigt "slott" som man hyr. Har plats för både mat, fest och övernattning! Mäster Gudmunds har jättegod mat, men tänk på att ljudnivån blir väldigt hög nere bland stenvalven! Vilken kyrka ska du gifta dig i? :)

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:26
    #0

    Hej svej! Jag tror en håruppsättning för tärna ( som bör vara lite enklare än brudens för att inte överglänsa henne) kostar runt 500. Jag var tärna i somras och jag betalade det för en halvuppsättning med lite lockar och öglor. Hittade faktiskt min tärnklänning ( mörkröd enligt brudens önskemål) jättebilligt på blocket, ny och allt! :)

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:27
    #0

    Tips till brudarna: det är jättemysigt att vara båda två hos frissan; tärna och brud. Vi drack champagne och jag fick peppa henne när hon blev för nervös och stirrig.

  • Milou2­7
    Äldre 15 Nov 14:35
    #0

    haha, jag det får hon allt lov att vara! jag brukade kalla mig för dagens slav när jag var tärna Be henne ta med dricka, mat, värktabletter osv, ett litet nödkitt. Jag var utrustad till tänderna och hade nytta av väldigt många saker så att brudparet var nöjda och mådde bra! En klunk whisky för brudgummen var väldigt populärt! ;)

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2