• Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

  Fre 10 nov 2006 08:18 Läst 21904 gånger Totalt 653 svar
  Visar endast inlägg av Shiliz - Visa alla inlägg
 • Fre 10 nov 2006 08:18 #0

  Hej! Jag undrar lite över vilken tid på året som ni här inne ska gifta er? Själv så har vi precis börjat planera och det lutar mot ett november-bröllop...

 • Fre 10 nov 2006 08:32 #0

  Lilla Li: Ok, men det är bra. Då kanske jag kan få många tips! Känns verkligen att man har tusen frågor som snurrar runt i huvudet. När ska du gifta dig då?

 • Fre 10 nov 2006 09:58 #0

  Ok, augusti tror jag är en riktigt bra månad att gifta sig i. Vi hade tänkt det först men sen insåg vi att vi inte hinner få ihop alla pengar till vårt drömbröllop tills dess. Så därför bestämde vi oss för att skjuta upp det, för den som väntar på nåt gott...
  Så det blir november 2007 ja, men vi har inte satt datum riktigt än. Såg förresten bilden på din klänning, den var ju hur snygg som helst! Får man fråga vad den kostade?

 • Fre 10 nov 2006 11:12 #0

  Oj, det var inte dyrt tycker jag! Den såg ut som en som som jag skulle vilja ha... Har bara varit inne på Kristina Brud & Fest en snabbis och tyckte inte att de verkade ha så mkt men jag kollade inte så noga. Har läst allt för många bröllopstidingar så man kollar nästan bara efter välkända märken, vilket innebär en dyr klänning oftast.

  Det skulle va kul o hänga med på nån fika, o tjata om bröllop utan att någon tycker att man är tjatig!

 • Fre 10 nov 2006 11:30 #0

  Ja, jag ska nog dit och kolla mer nogrannt, var bara inne en snabbis o testade inget. Men först så ska jag och mina brudtärnor på bröllopsmässa i Stockholm i februari för att få lite inspiration. Vill ju gärna se allt innan man väljer.

  Vi bor på Torpa, och ni?

  Vart ska du o din blivande gifta er då?

 • Fre 10 nov 2006 11:45 #0

  Ok, så det blir hus snart med då? Kul!! Vi får vänta med hus tills efter bröllopet... Fast då kommer det bli mot Norramhammer-hållet. Min sambo/fästman Chrille är därifrån. Vi har båda bott i jkpg hela livet. Och vi är båda 22 år. Har varit tillsammans i 4,5 år och träffades genom gemensamma vänner. Kunde helt enkelt inte motstå en så trevlig och snygg kille .

  Hur gammal är du då? Och hur träffades ni?

  Sandserydskyrkan är mysig. Där gifte sig mina svärföräldrar. Vi vill gifta oss i Rogberga kyrkan. Men vi har inte bokat nåt än.

 • Fre 10 nov 2006 13:30 #0

  Jaha, då är vi lika gamla ! Vad heter din fästman då? Och vad tycker du om jönköping hitills? Tänkte på en sak, jag bara läääängtar tills jag får köpa min drömklänning, är det för tidigt att börja kolla nu? För man kanske går upp/ner, ändrar sig eller nåt annat...

  Vart ska ni ha er fest då? Och vart bär smekmånaden av mot?

 • Fre 10 nov 2006 14:19 #0

  Hehe, vad roligt. Min fästman heter ju också Christoffer fast med ch då. Vad starkt av dig ändå att flytta till en helt ny stad, vet inte om jag hade klarat det. Men det är klart, man lär ju känna nya människor så fort!

  Är Ester Kök & Bar dyrt att vara på då? Vi har inte bestämt så mkt kring festen då vi inte vet än om vi vill hyra festvåning eller köra catering i en lokal. Sen så har vi väl tänkt att åka till Thailand eller mot västindien hållet, men det återstår att se ...

  Ok, kanske ska börja kolla lite på klänningar nu då hihi, kan knappt hålla mig. Men det kanske blir lite dumt om man åker dit o provar klänningar och sen inte säger om man ska köpa den eller så. Fast så blir det ju i vilket fall ändå kanske.

  Har ni funderat nåt kring vad ni ska ha för mat o så än då?

  Var det på måndag eller onsdag som ni skulle fika?

 • Fre 10 nov 2006 14:41 #0

  Korall: Ok, vad trevligt med lite fika och att får träffa folk som har samma intresse som jag! Är du också från Jönköping ursprungligen? Och hur gammal är du? Vad bra att man kan test klänningar utan att känna sig dum, för det är ju ändå ett väldigt viktigt beslut tycker jag!

  Lilla li: Ok, hoppas att ni får ett bättre pris av Esters då. I mina drömmar så hade jag gärna varit på Stora Hotellet men det är nog ett mycket högre kuvertpris där kan jag tänka mig.

  Hur många är det som kommer på måndag då?

 • Fre 10 nov 2006 15:29 #0

  Måndag 13 nov kl 19.00 på Claras

  Kommer:
  korall
  Lilla Li
  Shiliz

  korall: ok, det ska bli kul och höra om ert bröllop då . Jag har en del tidningar hemma, är det nåt att ta med kanske? Och jag håller med dig, tror inte att det skiljer så mkt i pris om man ska hyra festvåning eller ta catring plus allt annat, men det vi känner är att man kanske kan styra lite mer över festen om man hyr en lokal. För vad händer efter avecen o det när man är på en festvåning?

  Milou27: Vart har du hittat priserna på Stora Hotellets hemsida? Jag har tittat men har ej hittat tidigare, men jag kanske inte kollade så noga. Men ni ska alltså inte vara där nu då? Vart ska ni vara ist?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll