• Shiliz
    Äldre 10 Nov 15:44
    72126 visningar
    653 svar
    653
    72126

    Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2

    korall: Ok, då tar jag med mig mina tidningar! Kan nästan behöva ett släp haha! Nä men jag har en del utländska tidningar som tex In Style Weddin mm. Tycker att det är jättekul med allt som har med bröllopsplanering att göra

    Milou27: Ok, vilket datum ska ni gifta er? Och hur många gäster ska ni ha? Skulle också vilja vara på en herrgård...

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 15:47
    #0

    Lilla li: Det låter som om er fest kommer bli helt underbar där på Esters. Tur att ni har svärföräldrar som bor så nära! Hur många gäster kommer ni att vara då? De har ju väldigt mysig inredning där, hoppas att de har de röda stolarna då till er fest. Har ni bestämt nåt färgtema än?

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 15:48
    #0

    Lilla li: Ta gärna med dig dina tidningar med, jag har inte så många svenska tidningar... Älskar att läsa bröllopstidningar. Är böckerna nåt som är värt att köpa tycker du?

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 15:52
    #0

    Milou27: Det låter som om ni har en liknande situation som oss. Vi förlovade oss förra året, 1:a juli men då pluggade jag så vi sa att vi skulle vänta lite med att börja planera bröllopet. Och då sa vi också att min sambo skulle fria "på riktigt" (för när vi förlovade oss var det inte riktigt så). Så nu har vi iaf börjat planera lite o så innan för att veta lite mer om pengar o så .

    Har du sett några bra klubbstuga än då?

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 16:02
    #0

    Tokeryds Herrgård verkar jättefint! Sen de andra ställena har jag haft svårt att hitta hemsidorna till. Vilken kyrka ska ni gifta er i då?

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 16:07
    #0

    Hovslätts hembygdsgård har jag tittat lite på och det ligger så bra och verkar så mysigt, men tyvärr så tror jag att det är för litet för vårt sällskap... Hur är priserna där då?

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 16:13
    #0

    Lilla li: Ok, då ska jag nog inte köpa några böxker. Tycker också att man kan hitta det mesta här och i tidningar. Tidningarna består ju mest av bilder vilket är kul ändå som inspiration. Fast jag förstår inte hur jag ska kunna välja bara en klänning av alla som är så vackra! I mina drömmar så bär jag en Vera Wang, en sån som Avril Lavigne hade...

    Nu ska jag åka hem, men ha en trevlig helg allihopa så ses vi på måndag!

  • Shiliz
    Äldre 10 Nov 16:15
    #0

    korall: hehe, det är säkert så att det kanske inte är fler än du som märker hur stolarna ser ut, men det viktiga är ju att ni är nöjda! Köpte ni plastglas eller har ni faxat nåt annat?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 07:54
    #0

    Hur många av er har setts tidigare?

  • Shiliz
    Äldre 13 Nov 09:28
    #0

    Och hur känner vi igen varandra?

Svar på tråden Bilvande brudar i Jönköpingsområdet? Del2