• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 4

    Så var det dax för en ny tråd igen...

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4
  • helmina

    Jädissen

    Ååhhh vad roligt :D:D:D

    Skönt att ha så mycket fixat... men så gifter ni er först av oss oxå ;)

  • helmina

    Blev det fika på måndag ??

    Hur många kan??

    var är lättast att träffas?
    Pressbyrån på valand??
    Kl 16,30?

    Jag är ännu inte helt hundra på att jag kan själv men det är lika illa alla dagar ;) men som det ser ut nu så hämtar M barnen :)

  • Jädissen

    Helmina

    Visst är det härligt att få klart det mesta...Tiden går ju så fort!

    Jag tror jag kan på måndag Pressbyrån låter bra.

  • Stefans fästmö

    KÄrleksfeber

    Finns som Pyssetroll sa piller som din gynekolog kan skriva ut, undrar om det inte finns nåt receptfritt oxå, eller är det bara för att få mindre mens... *funderar* Kolla på Apoteket iaf!

    Jädissen

    Vad roligt!! Vad härligt med Seychellerna!! Kul när det börjar bli på riktigt, när saker är bokade...

    Ang fika, tror jag kan på måndag, tid o plats låter iaf bra!

    Helmina

    Om inte M hämtar barnen så ta med dem vetja! De flesta här verkar ju gilla barn (flera har ju själva :D) , o det vore ju synd om du inte kunde komma... :)

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - den infon vill jag hemskt gärna ha!

    Jädissen - gud vad trevligt det låter! Håller också på att vela när det gäller resan. Mest är det för att vi gifter oss i slutet av augusti och då är det ju orkan, vinter eller monsun på MASSOR av ställen. Sen är det väl tur det för så mkt som jag velat på de ställen som det är bra väder på så hade det nog inte blivit annat än Fredrikshavns badhotell när jag väl bestämt mig... 10 min innan jag går in i kyrkan typ! Just nu verkar det dock som att det blir någonstans i Karibien.

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - klänningen kostar typ 5900 kr. Jag har först varit helt säker på att jag INTE skall ha slöja men nu velar jag på det med. (Velar på precis ALLT!!!) Tror faktiskt att jag ska passa på, när annars får man chansen liksom?! Tänkte ha slöja i kyrkan och ta av den på festen. Dessutom är det ju lite säkerhet ifall man skulle få värsta nervositetsfinnen på ryggen precis innan bröllopet (min klänning är ju Halterneck)

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Ja, jag är likadan som dig. Jag velar om precis allting jag med! Vad jobbigt det är. Ena dagen så är man helt säker på att man vill ha det si och så och dagen efter så vill man inte alls ha det sådär.. Men så vill man ju ha det så snyggt, roligt, vackert, fint.. som det bara går. Inte för att jag letar efter det "perfekta bröllopet" men jag vill ju att det ska bli lyckat. Dessutom vill jag inte stå där som jag brukar göra en dag innan och känna att jag ångrar allt som jag bestämt. Ett annat problem är att vi faktiskt inte har hunnit spara speciellt mycket pengar och det är liksom bara 7 månader kvar. Men det ordnar sig ju alltid. Jag tycker det är svårt att veta hur mycket allting kommer att kosta. Jag funderar på att göra min gästlista betydligt mindre och bara bjuda dom som jag verkligen känner mig avslappnad med.

    Jädissen: Gud vad härligt det låter!! Jag har ingen aning om vart vi ska åka. Ev så blir det USA och Florida och sedan möta upp några vänner i NY innan vi sticker hem. Bara resan går ju på en jädrans massa pengar. Hur länge har ni andra sparat egentligen????

  • Pyssetroll

    Vi får en hel del bidrag (Thank good!) från både mina föräldrar och hans pappa.
    Inser att det totalt kommer kosta hur mkt som helst!!! Panik!
    Nu börjar jag vela när det gäller band. Kostar ändå 12 000 kr frågan är om det är värt det???

    Vill verkligen inte snåla på resan heller. Suck!
    Sen är jag ganska säker på att vi skippar det där med bröllopsnatt på hotell eftersom vi planerat att dra iväg dagen efter alt. på måndag morgonen och då känns det lite menlöst att lägga 2000 kr på ett rum man ramlar in i kl 03 på morgonen för att sedan checka ut ett par timmar senare?! Men vi får se.. jag velar alltid men har blivit värre med detta den sista tiden. Jobbigt som tusan.

    Kärleksfeber - hur stor är er gästlista?

    Vi har klipp och skurit i den och bara bjudit de vi verkligen vill ha där. Gick från typ 75 pers till 47 och det känns mkt bra! Sen har vi sagt till alla att vi kommer ha 1 års gräns när det gäller nya partners. Detta främst för att "svärmor" byter karlar hela tiden just nu och för att Patriks bror och hans tjej (min kompis) gjort slut. En enkel regel som gör det väldigt lätt för oss!!

  • Kärleksfeber

    Vi kommer också att få hjälp med självaste kalaset av våra föräldrar, men hur fasen ska man kunna veta hur mycket det är?? Har ni redan fått en summa pengar att röra er med eller kommer den "smällen" sedan? Jag menar, om Tobias mamma och pappa nu i hemlighet har planerat att ge oss tex 50.000kr och mina föräldrar lika mycket så är det ju inte så mycket att vara orolig för.. tycker det är lite känsligt sånt där!! Hur gör man?

    När jag skrev på gästlistan för 2 månader sedan så var det ungefär 107 gäster men jag tänker minska. Det värsta är att jag har en vän som är gift men som har ett förhållande med någon som jag känner. Hur gör man där? Ska jag bjuda mina två vänner eller min vän+make?

    Vi ska önska oss pengar i bröllopspresent som vi ska använda till resan. Men det är ju likadant där. Tänk om folket "bara" *förlåt* lägger till bussresan ut till Landvetter och så har man bokat en resa som man inte har pengarna till. Aj aj!

  • Pyssetroll

    Kärleksfeber - vi har begärt att få vet exakt hur mkt vi får av respektive förälder/par.
    Dessutom har vi ju räknat ut hur mkt vi kommer hinna spara ihop. Och OM vår budget skulle spricka så har vi lov om ett räntefritt "lån" från min far. Det känns som en skön livräddare . Dessutom känner jag till min fars lån och de brukar inte bli sååå betungande att betala tillbaka om du förstår vad jag menar.

    När det gäller resan så ville jag egentligen åka på safari och bad i Tanzania eller Sydafrika men Patrik VÄGRAR. Så nu väljer vi mellan Aruba och Mauritius men det lutat åt Aruba pga att det är bättre väder där under den period som vi ska åka. Men eftersom jag är VÄRLDENS veligaste så hinner jag nog ändra mig igen!!

    Håller just nu på och velar om vilket badkar vi ska ha till vårt nykaklade badrum och det är nog så svårt!!! hihhihi

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4