• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 4

    Så var det dax för en ny tråd igen...

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4
  • helmina

    visst hade vi det trevligt eller hur Stefans fästmö ;) :D Mycket bröllopssnack blev det...

    Vi kommer förmodligen att ha ett tvåmannaband som spelar. kommer att kosta ca 7-8000 kr.

  • Kärleksfeber

    Vad kul! Vart var ni någonstans?

    Ja man får väl se hur mycket pengar man har att röra sig med när man väl ska bestämma sig för musiken. Helst utav allt skulle jag ju vilja ha något i stil med Brandsta city släckers ;) men det lär ju bli dyrt.. Vill ha något med lute röj i och inte några som står och spelar "snyggmusik".

  • Stefans fästmö

    Väldigt trevligt! Tror vi gick igenom allt, grundligt oxå eftersom vi bara var två... Men som vi sa, vi fick prata av oss iaf! :D Vi satt på Flygarns Haga, längst in så vi kunde prata ostört o bre ut oss med alla inbjudningskort o annat... ;)

    Vi ska nog bara ha en dator med spellista, blir så dyrt med band. Men vi har kompisar som spelar som vi tänkte be spela några låtar i början, men sedan vill ju de vara med på festen så då får en dator sköta resten.

  • Stefans fästmö

    Här har det inte hänt mycket! Trodde jag skulle ha 10 sidor att läsa ikapp när jag varit borta sen i onsdags... ;) på fredag ska jag prova klänningarna jag funderar på med slöjan jag ska ha! Tjoho, längtar!! :D M2b ska oxå prova lite, har bara titta till honom än så länge...

  • Kärleksfeber

    Ja vad har hänt.. har var väldigt tomt. Hoppas ni mår bra iallafall!

  • Stefans fästmö

    Jag har köpt klänning!!!! Tjoho!! :D :D Det blev den jag pratade om för några veckor sen, när jag hade provat flera andra klänningar o sen provade den igen så kände jag att det var helt rätt! Och m2b har oxå köpt kläder, en ursnygg frockcoat i brunt!! Vi var så fina tillsammans när vi provade, hans väst o pastrong matchade mönstret på min klänning perfekt...! :D

    Vad härligt det känns, det är verkligen en stor sak att bocka av!!

  • Kärleksfeber

    Stefans.. Ja, vad skönt att ha klänningen klar!
    Jag har faktiskt fått lusten och fantasin tillbaka att planera bröllopet igen. Har fixat catering och har börjat bestämma hur vårat inbjudningskort ska se ut. Dessutom har jag börjat skriva på bröllopsprogrammet, valt musik och lite till.. Men klänningen är ju kvar :)
    Har du ingen bild på klänningen du har köpt?

  • Stefans fästmö

    Kärleksfeber

    Vad kul att du fått lusten tillbaka! Du verka rju ha fått gjort en he ldel iaf! Vi ska ta tag i catering o ringar snart, nu när kläderna är klara. Ville gärna hitta kläder på rean om möjligt, och nu fick vi ju precis det vi ville ha, till halva priset! :) Har ingen bild tyvärr, får se om jag lägger upp en hemsida så jag kan ha den där...

  • helmina

    Fler än jag som har lite bröllopstorka tror jag...

    Idag har jag iaf mailat fotografen vi vill ha, så nu väntar jag bara på svar...

  • Kärleksfeber

    Helmina: Hej, nej jag har aldrig haft sådan lust till att planera bröllopet som jag har nu.. men sånt där går väl i vågor också. Jag har också mailat fotografen idag och ska höra med henne hur mycket hon tar. Vad är ett bra/dyrt pris tro? Man vill ju gärna att bilderna ska bli superduperbra! Cateringen är bokad, det gjorde jag förra veckan. Men så håller jag på och velar med klänningen som jag ska sy upp. Jag kan inte bestämma mig för hur jag vill att den ska se ut. Har du klart vilken klänning du ska ha?

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4