Inlägg från: Stefans fästmö |Visa alla inlägg
  • Stefans fästmö

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 4

    Ja det är jättemysigt, jag är kvarts engelsk så vi har alltid sjungit engelska julsånger hemma, så det är ju lite extra kul, särskilt som min mormor (som är engelsk) följer med. Du får gå på det nåt år, om du inte känner att du hinner ikväll! Det är alltid 3e advent och onsdagen före jul .

  • Stefans fästmö

    God fortsättning brudar! Vår dator har legat nere under julhelgen så jag har fått klara mig utan, men det gick! ;) :D

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Vad kul att du köpt klänning! Det harjag oxå gjort... :D Har din m2b köpt än då? Antar att han redan sett din, eftersom ni köpte den i Spanien? Vi valde våra kläder tillsammans, tycker inte det gör nåt att han har sett den... Däremot är han rätt noga med att ingen annan ska få se den på mig innan bröllopet, inte ens familjen. :)

    Tänk, i år ska vi bli äkta makar! Helt fantastiskt! :D du är ju tidigt ute Jädissen, hur går det med planeringen?

  • Stefans fästmö

    Frock coat, det ska min oxå ha! Såå snyggt! Jag älskar västen och pastrongen... :D Min ska ha ljusbrun med kritstrecksränder, och mönstret på västen passar min klänning så bra!! :D

    Min klänning är lång med släp, 3/4-ärmar i ett skirt halvgenomskinligt material. Urringningen är hjärtformad och har en kant av det skira materialet, det börjar liksom redan vid axlarna. Sen är det blombroderier ner på livet, på ärmarna och längs knapparna på ryggen. Det är även likadan urringning i ryggen som fram.

    Åh, den är så fiiin!! :D :D Helt kär i den... Svårt att förklara, får ta med bild på nästa fika...

  • Stefans fästmö

    Kopierar in min lista på vad som är klart från en annan tråd:

    7 månader kvar idag! Tjoho!

    Vi har klart:
    kyrka
    lokal
    klänning
    kläder brudgum
    tärna, marskalk, toastcouple
    köpt avecer
    bokat frisör
    bestämt hur trycksaker ska se ut

    funderat på men inte bestämt:
    mat
    ringar

    kvar att köpa/ bestämma:
    skor
    underkläder
    bukett
    dekorationer till festlokalen
    göra trycksakerna
    musik kyrkan o festen

  • Stefans fästmö

    Hej helmina! länge sen! :)

    Kul att ni har så mycket klart! Jag måste ta tag i catering, inbjudningskort, resa nu, det känns som de viktigaste att bli klar med, sen ringar o allt annat oxå... Kommer hela tiden på nya saker att fixa!! Måste få lite avprickat så vi inte står där på slutet med allt kvar ändå ,när vi nu har planerat så länge!!

  • Stefans fästmö

    ooh, spännande!! jag har tänkt skicka våra i mars, om de blir klara, måste ta tag i det nu!! :)

  • Stefans fästmö

    tänkte nästan att ni tänkte pricka in alla hjärtans dag! :D Själv ska jag köpa frimärken då iaf, så jag får med hjärtan på! :D

  • Stefans fästmö

    jag förstår dig verkligen jädissen!! Jag kan inte se mig mätt på min klänning... Har lämnat den hos mina föräldrar nu för förvaring men tog bilder på den så jag kan titta lite då o då... ;)

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Oj det var billigt! Var har du beställt dem? Jag var faktiskt o tittade på blommor idag, pratade med en jättetrevlig tjej som verkade väldigt duktig. Där skulle allt kosta ca 1200 kr, tycker det låter som ett ok pris, men ditt var ju ännu bättre... :)

  • Stefans fästmö

    Jo det klart, jag vill nog ha en droppbukett, de är kanske lite dyrare, hon sa ca 800 kr. Beror ju vad man ska ha till tärnan oxå, jag frågade vad en tärnbukett brukar kosta o då sa hon 300 kr, men man kan ju ha bara nån blomma som till killarna, så blir det ju billigare. Det är ju enklast för mig att ha ett ställe i Kungsbacka oxå. Men tack för adressen, ska kolla runt lite mer innan jag bestämmer mig!

  • Stefans fästmö

    jädissen

    Vad tråkigt!! Klart ni ska ha låtar som betyder nåt för er, annars kan det ju vara! Kan du inte ge henne en lista på låtar ni kan tänka er, o be henne välja någon av dem? Alltså inte föreslå en i taget, utan mer "Någon av de här låtarna vill vi ha, punkt!" Och om hon vägrar sjunga någon av dem, borde hon ju fatta att ni hellre väljer nån annan... Hoppas det löser sig!!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4