Inlägg från: Stefans fästmö |Visa alla inlägg
  • Stefans fästmö

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 4

    helmina

    Vag kul!!! :D Grattis!! Härligt att ha det fixat, rätt viktigt ju... ;)

    Vi var o tittade på kläder igår o jag provade en helt underbar klänning... Den hade kostar 8700 o var halva priset, vilket blir mer vår budget! Och så hade de en frockckoat i brunt, huuur snygg som helst, som matchade såååå bra... Oxå halva priset, 3000 kr! Men aaah, vi har ju just börjat kolla, så vi känner att vi måste kolla fler affärer... Men är lite rädd att de ska försvinna, de var ju väldigt fina... Ska åka in igen på torsdag o kolla några affärer till, för att inte ta första bästa. Det finns säkert andra jättefina oxå så det är nog ingen panik, men jag tänker mycket på den klänningen just nu... :)

  • Stefans fästmö

    Kärleksfeber

    Var har du kollat då? Jag tycker det finns ganska stort utbud, finns även enkla klänningar om det är det du är ute efter... Tänk på de stackarna som bor i småstäder, de skulle döda för Göbeborgs alla affärer! :D

    Jag har inte bestämt mig för väska eller inte, tycker det kan vara rätt fint oxå, men visst kan man låta tärnan ha en liten nödväska! Och det går kanske att planera så man inte behöver tampong previs den dagen, finns ju roligare kläder än vit klänning att ha då...

  • Stefans fästmö

    Kärleksfeber

    Tja, du gör ju som du vill! Men det finns ju sätt att undvika, även om man inte äter tex p-piller, det var bara ett förslag... Beror väl på hurdan mens man har oxå, jag har ofta väldigt ont o så, det är ju aldrig kul men extra tråkigt dagen B!

    Kul att du kan få klänningen uppsydd för en så billig peng!

  • Stefans fästmö

    KÄrleksfeber

    Finns som Pyssetroll sa piller som din gynekolog kan skriva ut, undrar om det inte finns nåt receptfritt oxå, eller är det bara för att få mindre mens... *funderar* Kolla på Apoteket iaf!

    Jädissen

    Vad roligt!! Vad härligt med Seychellerna!! Kul när det börjar bli på riktigt, när saker är bokade...

    Ang fika, tror jag kan på måndag, tid o plats låter iaf bra!

    Helmina

    Om inte M hämtar barnen så ta med dem vetja! De flesta här verkar ju gilla barn (flera har ju själva :D) , o det vore ju synd om du inte kunde komma... :)

  • Stefans fästmö

    Jag kommer oxå imorgon! Ska bli kul att träffa er igen tjejer! Hoppas många kan komma, "nya" fikabrudar är förstås oxå jättevälkomna!! :)

    Se imorn! Jag tar med våra inbjudningskort o bilder på klänningar jag provat... :D

  • Stefans fästmö

    Väldigt trevligt! Tror vi gick igenom allt, grundligt oxå eftersom vi bara var två... Men som vi sa, vi fick prata av oss iaf! :D Vi satt på Flygarns Haga, längst in så vi kunde prata ostört o bre ut oss med alla inbjudningskort o annat... ;)

    Vi ska nog bara ha en dator med spellista, blir så dyrt med band. Men vi har kompisar som spelar som vi tänkte be spela några låtar i början, men sedan vill ju de vara med på festen så då får en dator sköta resten.

  • Stefans fästmö

    Här har det inte hänt mycket! Trodde jag skulle ha 10 sidor att läsa ikapp när jag varit borta sen i onsdags... ;) på fredag ska jag prova klänningarna jag funderar på med slöjan jag ska ha! Tjoho, längtar!! :D M2b ska oxå prova lite, har bara titta till honom än så länge...

  • Stefans fästmö

    Jag har köpt klänning!!!! Tjoho!! :D :D Det blev den jag pratade om för några veckor sen, när jag hade provat flera andra klänningar o sen provade den igen så kände jag att det var helt rätt! Och m2b har oxå köpt kläder, en ursnygg frockcoat i brunt!! Vi var så fina tillsammans när vi provade, hans väst o pastrong matchade mönstret på min klänning perfekt...! :D

    Vad härligt det känns, det är verkligen en stor sak att bocka av!!

  • Stefans fästmö

    Kärleksfeber

    Vad kul att du fått lusten tillbaka! Du verka rju ha fått gjort en he ldel iaf! Vi ska ta tag i catering o ringar snart, nu när kläderna är klara. Ville gärna hitta kläder på rean om möjligt, och nu fick vi ju precis det vi ville ha, till halva priset! :) Har ingen bild tyvärr, får se om jag lägger upp en hemsida så jag kan ha den där...

  • Stefans fästmö

    HarElis

    Vad tråkigt! Hoppas du hittar nån anna som är bra!!
    Jag har det bra, har inte blivit så mycket bröllopsplanerande efter att vi köpte kläder, så skönt att ha det klart! Julförberedelserna går bra, vi har köpt julgransfot o julgransprydnader, ska köpa gran på fredag... Jag har bakat saffransskorpor och julbröd, ska göra tryffel nån dag oxå. De flesta julklapparna är köpta, ska hitta nåt till m2b idag... Och ikväll ska jag på engelsk julsånsggudstjänst i engelska kyrkan! Det är såå mysigt!! :)

    Hur går det själv med julförberedelserna? Ha det så bra!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4